Valentin-napi SOS ötletek férfiaknak

Bálint-nap a szerelmesek ünnepe, de hasonlóan a házassági évfordulókhoz, a férfiak néha megfeledkeznek róla, amiért cserébe gyakran romantikus kapcsolatba kerülhetnek a küszöbbel. Éppen ezért egy Valentin-napi blogbejegyzés szerintem jogosan fordul az urak felé, figyelmeztetésképpen, mintegy segítő kezet nyújtva, hiszen a jó szülő is a kócos gyermekét fésüli – nem igaz? Hölgyeknek tehát innentől szigorúan tilos továbbolvasni!

Esküvői_asztaldísz_szererelm_felirattal

Csoki és virág – klasszikus vagy unalmas?

Ajándékot venni Valentin-napra nem egyszerű – hacsak nem túl egyszerű. Mindannyian kerültünk már abba a helyzetbe, hogy a kedvesünk nem emlékeztetett minket, és bár a csapból is február 14-e folyik, minket valahogy mégiscsak elkerült. Az ominózus napon pedig nem maradt másra kapacitás, mint egy drágább csokira, vagy „valami” virágra.

Kicsi a valószínűsége, hogy ezzel sikert arassunk kedvesünknél. A virág és a csoki önmagában nem rossz ajándék, de az mindig megérződik rajta, ha csak úgy „hazaesünk vele”. Így ezt a klasszikus kombinációt nem ajánlom SOS ötletnek. Van itt azonban más lehetőség is!

Wellness hétvége – nem csak február 14-ére

Ha az utolsó előtti pillanatban döbbenünk rá, hogy nyakunkon a Valentin-nap, s nem szeretnénk elárulni magunkat a sarki virágosnál vásárolt rózsákkal, akkor egy wellness hétvége például épp kapóra jöhet. A lényeg, hogy 14-ére meglegyen a foglalás, de maga az alkalom lehet akár több héttel is Valentin-nap után (ezt például nyugodt szívvel „átadhatjuk” egy szál rózsával). Mivel Bálint-nap az év második hónapjára esik, sokan még azt is kihasználhatják, hogy az évfordulójukra foglalnak szállást, ezzel is bizonyítva, hogy nem egy ad hoc ajándékról van szó.

pix-1757_798

Persze azok számára is tudunk egy kiváló lehetőséget, akik még a 14-ei hétvégére szeretnének programot szervezni. A Hotel Visegrád Valentin-napi csomaggal várja a szerelmeseket ide a Dunakanyarhoz, egy felejthetetlen wellness hétvégére, minden földi jóval.

Romantikus vacsora zenekísérettel, majd séta kettesben

Ez is egy örökbecsű klasszikus, és elegánsabb megoldás, mint a virág-csokoládé páros. Azt persze nem javaslom, hogy Valentin-napon asztalfoglalás nélkül próbálkozzunk a kiszemelt étteremben. Ezen a napon ugyanis előfordulhat, hogy minden asztal foglalt lesz.

Romantikus_vacsora_a_renaissance_étteremrebn_zenekísérettel

Ha az utolsó pillanatban jut csak eszünkbe a szerelmesek napja, akkor is próbálkozzunk asztalfoglalással, hiszen így legalább van esélyünk a párunk szomorú tekintetétől mentesen keresgélni. Nálunk a Renaissance Étteremben például kiemelt ünnepnek számít a Valentin-nap, így minden erőnkkel igyekszünk megoldást találni, ha Bálint-napi vészhelyzet áll elő.

Remélem sikerült egy kis lelket öntenem a hirtelen felismeréstől remegő férfitársaimba is – ne feledjétek, mindig van remény! :)


 

Legyél Te is Visegrád fan – Kövess minket Facebookon!

Scroll to top