Történet egy eljegyzési fotó és a Photoshop szerelemgyerekéről

A továbbiakban egy kedves, inspiráló történetet mesélünk el nektek a szárnyaló fantáziáról. Romantika, áradó érzelmek, valószínűtlenül csillagos égbolt és egy pegazus.

Noah és menyasszonya teljesen átlagos pár, akik valahol a Sziklás-hegységben, egy édes kis faházban élik házas életük szerelemmel és szenvedéllyel fűtött első napjait.

amikor normálisak

Életük nagy részében úgy élnek, mint bármelyik millió és millió hozzájuk hasonló szerelmes pár.

Eleddig azonban kevesen tudták róluk, hogy titkos Photoshop mágusok, akiket az átlagosnál jóval több lazasággal és humorérzékkel engedtek el otthonról, s hogy alig várják közös életük legkitüntetettebb napját, amikor végre alaposan széttrollkodhatják saját eljegyzési fotóikat.

Noah a hónap közepén jegyezte el párját, ám egyikük sem akart a fényképészek kirakataiban is látható, gyakran nyálban úszó eljegyzési fotókat. Inkább fogták a giccstől és a retusálással széthipózott képek stílusát, elébe mentek és kimaxolták azt.

Noahék az átlagosnál valami emlékezetesebbet, viccesebbet, maradandóbbat akart. Jelentjük, ez sikerült, tökéletesen megfogták a 80-as évek szerelmetes regények borítóiról ismert életérzését és stílusát, ráadásul ehhez elmondásuk szerint mindössze 30 dollárra (kb. (8000 Ft) és két hasfájós nevetésbe torkolló éjszakájukra volt szükség a számítógép előtt.

Az alapötletet a Nevetséges Napóleon és az Eagle vs Shark című filmek adták. Minden tiszteletünk az övék, ahogy a Photoshophoz nyúltak. Egyértelmű, hogy az önirónia a lételemük.

Nézzétek meg Ti magatok, mit műveletek:

amikor elmentek otthonról 2

amikor elmentek otthonról 1

Ott a pegazus! Láttátok? Én mondtam. Teljesen lököttek. Pedig elvileg két abszolút normális emberről van szó.

Tipp: Ha ti is szeretnétek néhány emlékezetes, a megszokottól messze elrugaszkodó esküvői fotót készíteni, a visegrádi vár helyszínei ehhez kiváló hátteret nyújtanak. Jelenítsétek meg egy királylány és egy udvari bolond kancsal viszonyát… Mi itt a Visegrádi Esküvőnél minden örült ötletben készséggel mellettetek állunk ;)


Esküvői tippekért és érdekességekért kövessetek bennünket a Facebookon is!

Scroll to top