Boldog lesz a házasságom? Nézzük, mit mond a tenyérjóslás!

Tegye fel a kezét, aki nem adna meg mindent, vagy legalábbis sok mindent, ha csak egy percre előreszaladhatna jövőbe, mielőtt oltár elé lép…

tenyer3

A doki repülő delorien-jére még várnunk kell kicsit, de szerencsére vannak más módszerek is, melyekkel kellő hittel felvértezve a jövőbe pillanthatunk. Annak, aki hinni tud benne, a tenyérjóslás egy igazán izgalmas és reménykeltő képzeletbeli utazás lehet a jövőbe. A jeleket, melyekbe sorsunkat vésték, bárki megtalálhatja a saját kezén – pontos értelmezéshez azonban nem árt, ha olyasvalaki segítségét kérjük aki ért az okkult tudományhoz.

A tenyered sokak szerint „monitorként” működik a jósok előtt. Olyan, mintha kivetülne rá a kép az Univerzum Nagy Computeréből. Ilyenkor a „látás” képessége segíti a jóst, nem pedig a tenyérvonalak tudati síkon való elemzése. Ezért, ha csak nem vagy ős tehetségű jós, aligha fogsz bármit is kiolvasni a vonalakból.

Több jellemző hely is akad a tenyereden, s mindegyik egy másik elmélet szerint mondja meg a házasságaink számát/idejét, és megint külön, hogy menyire leszünk boldogok. Ha legalább két helyen ezek közül ugyanaz látható, akkor az nagy eséllyel be is fog következni –állítják a téma szakértői.

A legnépszerűbb elmélet szerint az ökölbe szorított kezeden a külső kéz élnél, a kisujj és a tenyér hajlítóránca között rajzolódnak ki a házasság és leendő gyermekek vonalai. Kisebb, vékonyabb vonalak mutatják a házasságot, az ezeket keresztező vonalak pedig azt, hogy hány gyereked van, illetve lehet.

Egy másik elmélet a gyűrűs ujj alatti ráncokból okoskodik. Ha a gyűrűs ujj alatt Y alakú kis vonalka, vagy vonalkák vannak, az a házasságokat jelöli.

De még mielőtt tenyerünk vonalainak értelmezgetésébe kezdenénk, tudni kell, hogy a jobb kézen és a bal kézen eltérhetnek ezek a vonalak. Ez szinte mindenkinél így van. A jobb kezünkön látszik az, amit egyrészt már megvalósítottunk, megéltünk. A bal kézen pedig a karmánkkal, a születésünkkel magunkkal hozott lehetőségek látszanak. Mégpedig azok, amik még a további az életünk során megtörténhetnek. A házasság vonalnak nevezett vonás nagyon gyakran azt is házasságkánt jelzi, ha valaki hosszú ideig, több évig együtt él valakivel.

Na de mi van, ha nincs vonal – sosem lesz esküvő?

Ha a jobb kezeden nincs vonal, az nem jelent semmi végleteset, csak hogy még nincs férjed. Hiszen a bal kézen hordod az esélyeket. Ezek a vonalak ugyanakkor változnak, mozognak, tehát az is lehet, hogyha a sorsodat más irányba viszed, ezek a vonalak hirtelen ábrázolódni kezdenek. Bizony, vigyázz tehát, mikor és hol vágod meg magad véletlenül a papírvágó késsel.

De még mielőtt túlságosan belebonyolódnál, és kapitális kétely támadna benned egy gyerekkorodból fennmaradt forradás miatt, inkább hagyd az egészet fenébe, és gyertek el a pároddal ide Visegrádra. Tegyetek egy hosszú romantikus sétát Dunakanyar mentén vagy a várban. Mi tudjuk, hiszen sokévnyi pályafutásunk során több száz ifjú párt láttunk már a házasság útjára lépni, tudjuk, ha igazán erős köztetek a vágy, és minden körülmények közt szeretettel és tisztelettel fordultok egymáshoz, egészen biztos, hogy hosszú, boldog házasság vár rátok. Függetlenül a tenyeretek barázdáitól! :)


További esküvővel kapcsolatos érdekességekért kövess bennünket a Facebookon is!

Scroll to top