Tökéletlen esküvői fotók, amiket nem lehet nem szeretni

Sokszor mondtuk már mi magunk is itt a Visegrádi Esküvőnél „Ne aggódj, minden rendben lesz, tökéletes lesz az esküvőtök.” És ez mindig így is van. Egy „jó” fotós azonban ebben is képes találni néhány tökéletlen pillanatot.

Milyen egy jó esküvői fotó? Olyan, ami képes megörökíteni a ceremónia hangulatát, az esküvői emelkedett pillanatait, amikor a pár az oltár elé lép, vagy ahogy kimondja a boldogító igent, és benne van a főszereplők személyisége is.
A násznép vidámsága és boldogsága. Érzelmes, szerelmes, de nem giccses. Bizonyos esetekben akár vicces is lehet. Van úgy, hogy néha maga az ifjú pár szeretne belecsempészni egy-egy bájosan elfuserált, kikacsintós jelenetet a tökéletesre sikerült fotósorozatba. És vannak olyan szemfüles fotósok is, akik ezt minden külön kérés nélkül megteszik, akik képesek lencsevégre kapni tökéletlen ám annál viccesebb, annál emlékezetesebb pillanatainkat.

A most következő képeket valószínűleg nem akasztják majd ki a friss házaspárok szobájuk falára, mégis vétek lett volna kitörölni őket.

Jó tanács: sose tartsátok az esküvőtöket reggel korán, mert ilyen fotók készülhetnek rólatok! :D

Funny wed 6

Persze ki ne szeretne mesés, különleges helyszíneken fotózkodni, beállni a többiekkel egy csinos kompozícióba. Nos, sikerült :D Egész biztosan emlékezetes pillanat marad.

funny wedding 2

Awww <3 Na ilyen egy tökéletesre sikerült spontán tökéletlen pillanat. Cukiságfaktor kimaxolva.

funny wedding 3

Amikor a plafonig ér a jó kedv :)

Ne aggódjatok, természetesen tökéletes lesz az esküvőtök, spontán pillanataitok, az apró bakik pedig csak árnyalják és még emlékezetesebbé teszik, majd a Nagy Napot.
Ha tökéletes esküvőt akarsz, ahhoz már az elején tudnod kell, hogy ilyen nem létezik, ahogyan azt is, hogy épp ettől gyönyörű az élet!


Kövess bennünket a Facebookon is, ha olvasnál még esküvői sztorikat!

Scroll to top