Talán nem kellenek minták, de fontos, hogy érdeklődj tapasztaltaktól

Beszélgettél már olyan barátokkal az esküvőszervezés ügyes-bajos dolgairól, akiknek nem régiben volt esküvőjük? Ha még nem, érdemes ezen a vonalon is elindulni. Ne, ne érezd ezt „majmolásnak” még véletlenül se! 


Érdekes lehet olyanokkal beszélgetni egykor volt esküvőjük részleteiről, akik már évtizedes viszonylatban gazdagítják a házasok táborát, azonban igazán informális segítség az lehet, ha friss házasokkal diskuráltok. Nem az a kérdés, hogy milyen volt a díszlet, vagy épp kik voltak a zenészek, mi volt a bevonuló zene. Nem. A szervezés aktuális háttérinformáció azok, amelyek sokat segíthetnek Nektek is: miért mennyi a reális ár; mennyi idő alatt esélyes zenekart/DJ-t találni; kivel milyen szerződéseket célszerű kötni; hogyan okos belőni a lagzi menetrendjét, hogy ne ússzatok el, ugyanakkor túlságosan feszes se legyen a program. Ilyen és ehhez hasonló kérdések egész tömkelegét tehetitek fel a tapasztaltabbaknak, akik aztán egész biztosna válaszolnak majd, főleg ha az élmény még friss, és emlékeznek nagyrészt az ilyen részletekre is.

Azt szokták mondani, hogy az okos ember nem a saját kárán tanul, s ha ezt egy kicsit finomítjuk, nagyjából kijelenthető lesz: az esküvőjük szervezését megkezdő pár igencsak jól teszi, ha kommunikál frissen tapasztalt párokkal is, így aztán jó eséllyel nem indulnak el tévutak felé, nem nehezítik meg saját dolgukat és nem kerülnek patthelyzetbe akár órákkal a ceremónia előtt.

Scroll to top