Szülőköszöntő ajándékötletek

Az esküvő elsősorban Rólatok szól, viszont nem szabad megfeledkezni az örömszülőkről sem. Összeszedtünk pár ötletet, hogyan köszönhetitek meg nekik a gondoskodó szeretetet!

szülő ajándék

Nem telhet el úgy egy esküvő sem, hogy ne fejezze ki az ifjú pár a háláját az örömszülőknek, akiknek addigi életük terelgetését köszönhetik. Ugyanis már hosszú idő óta az esküvő a hivatalos napja, amikor egy új család születik, és Nektek önállóan kell megalapoznotok a jövőtöket. Nyilván a szülői segítség nem szűnik meg azzal, hogy a gyűrűk az ujjaitokra kerülnek, azonban méltó módon illik lezárni életetek azon korszakát, mely szorosan a szülői gondoskodáshoz kötődik. Lássuk, hogyan tudjátok ezt megvalósítani!

Tárgyi ajándékok

Ez talán a leggyakoribb formája a köszönetnyilvánításnak, mivel rendkívül széles repertoár áll a rendelkezésetekre, ami a választékot illeti. Tárgyi emlék ugyanis szinte bármi lehet, ami kedves a szülőknek, és kellő eleganciával jelképezi a szereteteket. Ez lehet akár az örömapa kedvenc bora vagy egyéb itala, valamint egy megható vagy épp humoros szöveggel gravírozott pohár, de gyakori ajándék még az egyedi mandzsettagomb vagy nyakkendő is. Az örömanyáknak rendszerint egy kedvenc virágokból összeállított csokrot szokás adni, de gyönyörű emlék lehet még egy nyaklánc vagy akár örömanyának, akár örömapának is adható gravírozott karóra.

Élmények és emlékek

Egyre felkapottabb dolog élményt ajándékozni a szeretteinknek, ami lehet közös utazás, egy tanfolyam, vagy bármilyen közös részvételen alapuló program, hogy a szülők érezzék, hogy továbbra is szeretnétek, ha aktív résztvevői lennének az életeteknek. Garantáltan elsöprő siker lehet azonban egy egyszerű, kézzel írott levél is, melyet a szerényebbek nyugodtan felolvashatnak és átadhatnak az esküvő előtt vagy után, a bátrabbak pedig a szertartásba is becsempészhetik ezt a meglepetést. Ha nem erősségetek az érzelmesebb hangvételű írás, akkor rengeteg gyönyörű verset és rövid novellát találhattok, melyet bekeretezve is átadhattok a szüleiteknek.

Scroll to top