Szeretnél olyan esküvői csokrot, ami egy kilométerről is látszik?

Noha nem is a méretei miatt, mert hát valljuk be őszintén, azért annyira nem szeretjük az amerikai romantikus filmeket, de még a vígjátékokat sem, hogy egy autó nagyságú csokrot prezentáljunk épp azon az esküvőn, ahol mi magunk alakítjuk a menyasszony szerepét.

Hallottad már az a kifejezést, hogy ékszercsokor? Ha nem, akkor most jól figyelj, mert könnyen elképzelhető, hogy megtaláltad, amit kislánykorod óta keresel!

robi blog 3 fotó

Gyönyörű esküvői emlék húsz év múlva is

És nyugodtan mondjuk ki, hogy ötven év elteltével sem igazán változik az élmény. De mégis mi ez?

Az ékszercsokor az esküvői csokrok rendre változó világának legújabb generációja, mely nyugaton már régóta hódít, hazánkban azonban egyelőre csak kevesek tudnak róla, hogy milyen szép is egy mester által készített, valóban remekbe szabott ékszercsokor.

A mű alapját a legtöbb esetben gyönyörűen megmunkált fém virágok, üveggyöngyök és ékkövek alkotják, s mondanunk sem kell, hogy egyetlen dolog szabhat határt, ami természetesen ezúttal sem más, mint a fantázia.

A hatás álomba illő, hiszen a fény millió helyen törik meg a csokor csillogó díszein, így szinte vakítóan világít a kezedben, akárha egy meséből húzták volna elő.

És ami külön boldogság: a csokor örök életű. Nem szárad el, nem veszít a színéből, tehát nem túlzás azt mondani, hogy unokáid is fogják látni…

Ragyogd be a Dunakanyart az esküvődön!

Ha már biztos, hogy Visegrádot választottátok, akkor előre örülhetsz az élménynek: azon a napon te leszel az, aki beragyogja majd az egész Dunakanyart, hát miért ne hangsúlyozhatnád a tényt pluszban egy csodaszép ékszercsokorral?

Összességében az a helyzet, hogy bár az árkategóriát tekintve nem az olcsóbb virágcsokrokkal vetekszik egy komolyabb ékszercsokor, azért lenyűgözően táncoló fényei mellett tényleg megfontolandó annak ténye is, hogy egész életedben őrizheted majd odahaza.

Nézz körül a neten, ismerkedj az ékszercsokrok világával, és fontold meg, főleg, ha van még annyi időd!

Kép forrása: www.cosmopolitan.hu

Scroll to top