Számolj le az esküvői félelmeiddel (5.rész)

„Nagyon sok lesz a kutyás vendég, de nem mindenki lesz az, sőt. Feloldható valahogyan ez az anomália?” Egy újabb, manapság igencsak gyakori esküvői aggodalomról és annak feloldásáról röviden.

Napjainkra sosem látott méreteket öltött a kutyussal élő, ezen a téren rendkívül tudatos és felelősségteljes emberek száma, akik hol egyedül, hol párosan, hol egy, hol kettő, hol végtelen számú kedvenccel élik mindennapjaikat, ez a „mindennapjaikat” szófordulat pedig egyáltalán nem csupán egy szófordulat… A kutyások egy része pedig akár egy esküvőre is szívesen vinné magával a kedvencét, hiszen itt már közel sem kutyulimutyuliságról van szó, hanem lényegében családi kötődésről, vagy valami ahhoz nagyon hasonlóról.

Mindettől függetlenül nem mindeki imádja annyira a kutyákat, sőt, olyanok is akadnak, akik kifejezetten nem élvezik, ha kutya is van a közelben. Ezek a különféle embertípusok persze remekül eléldegének odakint a világban, főleg a sajátjukban, ám egy esküvő valóban lehet a konfliktusok melegágya, ha sikerül e jelentős mértékben a világról mást valló jóembereket összeereszteni. A tudatosság azonban ismét nagy fegyver lehet a bajok ellen!

Ha úgy döntesz, hogy nem lehet kutyát hozni, hidd el, meg fogják érteni a kutyások. Ha úgy, hogy jöhetnek, kérj tanácsot azoktól, akik kutyát hoznak, illetve egy plusz szakértőtől is, hogy hogyan érdemeskészülni az estére, hogy mindeki jól lakjon: kecske, káposzta, kutya, többiek; az esküvő pedig pontosan olyan jól sikerüljön, ahogyan eltervezted.

Fotó forrása: images.summitmedia-digital.com

Scroll to top