Próbavacsora ügyesen

Függetlenül attól, hogy hol szeretnétek majd tartani az esküvőtöket (na jó, azért nem teljesen függetlenül), nagyon fontos, hogy a már szóba jövő helyszíneken próbáljátok ki, mit tud a séf, a felszolgálószemélyzet és úgy általában, hogy érzitek magatokat.
Van azonban egy apróság, amire mindenképpen oda kel figyelni!

esküvői vacsora_visegrád esküvő

A próbavacsora az esküvői helyszínek felmérésének egyik első lépése, az legalábbis egészen biztos, hogy a legelsők egyike. Teljesen igazatok van abban, hogy a kaják kérdését nem lehet a véletlenre bízni, hiszen az esküvői vacsorára még nagyon hosszú évtizedeken át fog emlékezni mindenki, legfőképpen akkor, ha valami gond van körülötte. Ez sajnos így van. De fordítsuk inkább pozitívra a dolgot: a legjobbat kell kiválasztanotok, hiszen közös esküvőtök csak egyszer van ebben az életben.

 

A trükk abban rejlik, hogy nem szabad – vagy enyhítsünk ezen egy kicsit: nem igazán javasolt – előre bejelentett próbavacsorára érkezni egyetlen étterembe sem. Mert mi Visegrádon egész biztosan garantáljuk, hogy nem fogtok csalódni, de hát valljuk be őszintén: mindenki ezt mondja.
A legjobb, ha csak úgy, mint bármely más vendég, betértek a kiszemelt helyszínekre, és felméritek a terepet. Ne tudja senki, hogy mire készültök és miért érkeztetek!

 

Dönteni nem lesz nehéz: egész biztosan rá tudtok majd bökni arra a cégnévre, logóra, (vagy ahogy tetszik), amit vitán felül mindketten támogattok.
Na jó, a vitán felül talán egy kicsit erős. Persze ez nem baj.
Vitázni is meg kell tanulni előbb-utóbb. A szerelmeseknek is.


Legyél Te is Visegrád fan – Kövess bennünket a Facebookon!

Scroll to top