Ne csak szép ruhát válassz, télen öltözz melegen!

Az esküvői készülődés forgatagában alighanem minden nőnek a menyasszonyi ruha okozza a legnagyobb fejtörést. Mindez azonban egy téli esküvő esetén egyenesen megkétszereződik.

winter-wedding-dresses-main

Persze nem kell különösképpen aggódnotok miatta. Elsőre talán nehéz feladatnak tűnhet a megfelelő menyasszonyi ruha „téliesítése”, a mai divattervezők azonban már minden eshetőségre gondolnak! Egy téli esküvői ruha ugyanolyan pompás lehet, mint a hagyományos. Sőt, akár túl is szárnyalhatja azt!

A kortárs divat már mindenféle különleges elképzelést kielégít, így téli esküvői ruhához szükséges kiegészítőket sem lesz nehéz megtalálnunk. Mégis mire kell odafigyelnünk? Az elképzeléseink mellett mire fordítsunk még kellő figyelmet, hogy egészségünket megóvjuk?

Az első és legfontosabb dolog természetesen az, hogy téli menyasszonyi ruhánk melegen tartson majd minket.

A kiegészítők megválasztásakor így különösen fontos a harisnya és a kesztyű viselése, hiszen a fotózásnál egész biztosan elcsábultok majd, valami csodás, ám annál hidegebb külső helyszínre (még ha csak néhány perc erejéig is). Ennyi idő épp elég ahhoz, hogy megfázz! Épp ezért érdemes a ruha fölé egy blézert vagy mutatós bundát beszerezni.

A cipő megválasztására ugyancsak nagy gondot kell fordítanod, de ne aggódj, az évszak szabta keretek egyáltalán nem korlátoznak, sőt! A merész elképzeléseket dédelgető menyasszonyok itt aztán szabadjára engedhetik a fantáziájukat. Fontos, hogy olyan cipőt választanunk, mely szintén tartja a meleget, figyelve arra is, hogy kiegészítse a ruhát. Lehet szó akár kecses csizmáról is, a lényeg, hogy cipőnk zárt legyen. Amellett vásárolhatunk benti váltócipőt is, amit a lakodalom előtt lecserélhetünk.

A ruha megválasztásnál fontos figyelembe vennünk a ruha anyagát. Érdemes szatén illetve bársony anyagú ruhát választanunk, hiszen ezek a legmelegebbek.

Tipp: Manapság divatosak a színes esküvői ruhák is, nincs ez másképp természetesen a téli menyasszonyi ruhákkal sem. Ha rajongsz a különlegesebb darabokért, akkor nézd végig a színes téli esküvői ruha kínálatot is. Amellett, hogy ezek a darabok, gyakran melegebb anyagból készülnek, a hóesésben, esti fényben gyönyörűen tudnak mutatni, és ugyanígy a képeken is fantasztikus a hatásuk! Ráadásul a színes esküvői ruhákhoz sokkal jobban illenek a hosszú ujjú fazonok.


Még több hasznos tippért kövesd a Visegrádi Esküvőt a Facebookon is!

Scroll to top