Murphy akkor is elmegy a z esküvőre, ha nem hívjátok meg

Minden esküvőnek megvannak a maga vicces sztorijai, kisebb, néha nagyobb bakik, melyek akkor talán bosszantónak tűnnek, úgy érezzük, romba dőltek a tökéletes menyegzőről szőtt álmaink. Később, az ilyenkor szokásos extra izgalom elmúltával persze már jókat nevethetnünk mindezen.

funny-wedding-pictures-31

Jobb felkészülni rá, ha egy kisebb hadsereg szervezi is a Nagy Napot, akkor sem lesz minden tökéletes. Mert hát mint tudjuk, Murphy nem alszik, bármikor adódhatnak váratlan helyzetek.

Az izgalom, vagy ez esetben inkább esküvői transz-állapot bizony csodákra képes…

„A férjem annyira ideges volt a templomi szertartáson, hogy végig a paphoz beszélt. Neki tett fogadalmat. Próbáltam jelezni, hogy nézzen már rám, de nem sikerült :D :D ” – írja egy fiatal feleség egy esküvői fórumon.

„Szegényem úgy össze volt zavarodva, hogy a tanú helyén írta alá az anyakönyvet, ettől persze a tanú is megzavarodott, így ő meg a férjem helyén. A végén jött utánunk az anyakönyvvezető, hogy valami nem stimmel. Úgyhogy az anyakönyv szépen tele lett áthúzgálásokkal meg aláírásokkal. „

Még a legrutinosabb papok és anyakönyvvezetők is hibáznak néha…

„Az anyakönyvvezető belépett, kezében a tálca, azon a két gyűrű. Abban a pillanatban elcsúszott a cipője sarkán, és akkorát puffant, mint egy ólajtó. Két métert landolt a parkettán, a tálca meg kiesett a kezéből. Így aztán az egész násznép kollektívan a gyűrűket kereste a padok alatt. Az anyakönyvvezetőnek olyan színe lett, mint a cékla. Kivonult és vissza se jött, helyette egy másik anyakönyvvezető adott össze minket.”

funny weddings

Ha pedig ti magatok nem, talán majd Murphy produkál nektek valami vicces helyzetet…

„Unokanővérem esküvőjén, amikor jöttek ki a templomból, a lépcsőn megemelte a szoknyáját (hatalmas nagy abroncsos ruha volt rajta), aláröppent egy darázs, ami valószínűleg eddig ott falatozhatott valami morzsán. A darázs igen ideges lehetett, amiért megszakították az ebédjét, mert jól belecsípett az unokanővérem combjába. Már készülődtünk a családi fotózásra, amikor unokanővérem sikított egy hatalmasat, és a nyakába dobálta az abroncsokat. Próbálta elérni a csípés helyét. Természetesen ez nem sikerült, anyukája segített neki, de ő is csak a csípés helyét láthatta, mert a darázs lelépett. A násznép először nem tudta mire vélni, miért sikított, és miért dobálja a nyakába szoknyáját, ment is a viccelődés, hogy azért mégse a templom lépcsőjén kéne, meg várjon már a nászéjszakáig…”

De ne aggódjatok ezen! Higgyétek el, a végén mindig minden rendeződik…

„A nagymamám mesélte, hogy anyuék esküvőjén ő vigyázott a menyasszonytáncból összegyűlt pénzre. Bele volt téve egy zacskóba. Taxival mentek haza, és másnap reggel jutott mamám eszébe, hogy a pénzt ott hagyta a hátsó ülésen. Gondolhatjátok, először nem is mert szólni anyunak, aztán mire rászánta volna magát, épp csöngettek az ajtón. A taxis volt az, hozta a pénzt. Még szerencse, hogy vannak becsületes emberek… Anyuék persze az egészből nem tudtak meg semmit.”

Ne idegeskedjetek hát előre a lehetséges bakikon, vegyétek könnyedén, mert van egy csodaszer: a nevetés, ami minden kínos szitut kedves emlékké szelídít.


Esküvő? Rengeteg hasznos tippünk van. Kövess bennünket a Facebookon!

Scroll to top