Miért kapunk köszönőajándékot az esküvőn?

Valami kis izgalmas apróság mindig ott lapul a névtáblával megjelölt helyünkön az ifjú pár figyelmességének jeleként.


Hogy milyen a jó köszönőajándék, azt nem lehet egyszerűen megfogalmazni, hiszen teljesen szubjektív a kérdés. Ahány pár, annyiféle lehetőség és annyiféle szimbólum, kikacsintás, esetleg „belső poén”, vagy valami olyasmi, amit egészen biztposan csak és kizárólag hozzájuk tudunk kötni. És persze igaz, hogy az ember nem őrzi meg az összes esküvőről az ott kapott köszönőajándékot, ám egészen biztos, hogy a TOP 3 bizony ott van még valahol az íróasztal környékén, mert annyira telitalálat volt.

Gyakoriak a gravírozott kis fa apróságok, a pici üveges, egyedileg címkézett mézek, lekvárok, aprócska ékszerek, sütik, a sor a végtelenségig folytatható és elmehetünk akár egészen addig is, hogy a pár kedvenc, saját maga által készített fűszerkeverékéből kapunk egy kis ízelítőt, melynek segítségével nagyon sokáig velünk maradhat az emlékezetes nap hangulata.

Ezt a kis apróságot azért kapjuk, hogy magunkkal tudjunk vinni egy darabkát abból a szeretetből, amit a pár érez irántunk, – irántunk, akik részesei lehettünk életük legnagyobb napjának, s akik kapcsán úgy érzik, a most induló közös életükben is kitüntetett helyünk lesz majd.

Fotó forrása: cdn11.bigcommerce.com

Scroll to top