Miért jó mindkettőtöknek, ha Te vagy a királyné?

Először is tisztázzuk: a királyné nem ugyanaz, mint a királynő, de ez jelen esetben abszolút az előnyödre fordítható, hiszen bár a királyné a királyhoz képest az, aki, így máris elhessegethető a vád, hogy Te akarsz a középpontban lenni…
Bár igaz, ha Visegrádon lesz az esküvőd, úgyis mindenki rád fog figyelni.

 

A királynő egyeduralmának kiteljesedése nem biztos, hogy jót tesz egy esküvőnek, az ellenben garantált, hogy leendő férjed nem veszi rossz néven, ha királyné vagy a király mellett.
Így aztán mindkettőtöknek igaza lesz.

Ahhoz, hogy valódi királyné lehess az esküvőtök napján valójában nem kell mást tenned, mint időben jelezned felénk, hogy elhatároztátok, Ti is visegrádi esküvőt szeretnétek gyönyörű autentikus környezetben, lovagokkal, parádéval, pompával, lakomával, szóval mindazzal, amit csak itt kaphattok meg. Ez talán egy kissé csöpögősen marketing ízűnek tűnik, de hidd el, hogy egy visegrádi esküvő középkori hangulatban tényleg felejthetetlen élmény, s nem is csupán Ti magatok, de az egész násznép számára.

Arról nem is beszélve, hogy Visegrádon nem kell erőltetni azt a hangulatot, melyet megkíván egy ilyen különleges esemény, hiszen itt alapvető szinten adott minden, ami kellhet.

A mottó tehát nem túloz cseppet sem: Visegrád az élő középkor városa.
korona egy visegrádi esküvőhöz, ha úgy tetszik

Gondolkodsz még? Nem vagy biztos a dologban? Félsz, hogy megszólnak majd és modorosságot emlegetnek, vagy Walt Disneyt?

Egy jó tipp a rossz előérzetek elkerülésére és a rizikófaktorok csökkentésének érdekében: lapozgasd egy kicsit galériánkat!
Sőt! Küldd tovább a linket szkeptikus barátaidnak, rokonaidnak, hogy aztán minél kevesebb relevanciája legyen egy olyan vitának, amely arról akar szólni, hogy a középkori esküvő túlzás…


Legyél Te is Visegrád fan – Kövess bennünket a Facebookon!

 

Scroll to top