Hotel Visegrád előcsarnokának felújítása belülről

Szombaton kész a Hotel Visegrád új előcsarnoka!

Visszajelzések alapján a Hotel Visegrád minden helyiségére büszkék lehetünk – a szobáktól kezdve, a konferenciatermeken át, egészen a wellness-részlegig.  Évről-évre egyre több az ismerős arc, s mi más erősíthetne minket abban, hogy jó úton haladunk az állandó fejlesztéssel/szolgáltatásbővítéssel, ha nem visszatérő vendégeink bizalma, s új látogatóink lelkesedése? Szombaton már egy gyönyörű, modern előtérben adhatjuk át a szobakulcsokat, hogy a Visegrádon eltöltött idő az első perctől kezdve tökéletes élmény legyen!

Hotel Visegrád előcsarnokának felújítása belülről

Röviden az új előcsarnokról

Három éve, 2012-ben 33 új szobával bővültünk, mert egyre többször tapasztaltuk, hogy rég teltházasak vagyunk, vendégeink pedig csalódottan fogadják, hogy már lekéstek a foglalásról – 40 szoba egyszerűen kevés volt.  Így hát bővítés mellett döntöttünk, s ma már 73 otthonos és ízig-véri modern szobát kínálhatunk.


A Hotel Visegrád aktuális ajánlatai – Wellness kényeztetés történelmi környezetben!


Később azonban, bár a kapacitásbővítés beváltotta a hozzá fűzött reményeket, egyben újabb kérdéseket vetett fel. Méltó-e a régi szállodahall az új körülményekhez? Funkciójában ki tudja-e szolgálni a plusz 33 szobával járó igényeket is? Arra jutottunk, hogy sajnos nem: az előcsarnoknak nagyobbnak kell lennie, s illeszkednie kell a szép, modern egészhez, ami a Hotel Visegrádot jellemzi. Vendégeink mégiscsak itt találkoznak velünk először, hát tükrözze a helyiség a Hotel egészének atmoszféráját!

 Visegrád felújítása kívülről

Meg is kezdtük az előkészületeket. A belsőépítész személye lényegében egyértelmű volt, hisz Baracsi Erzsébet munkáját dicséri a Hotel Visegrád belső helyiségeinek esztétikája, s tudtuk, hogy az előcsarnoknak is egy letisztult, világos, modern külsőt tervez majd. Nem is csalódtunk!

Hamarosan az utolsó elem is a helyére kerül – szombaton pedig már egy minden igényt kielégítő előcsarnokot adhatunk át kedves vendégeinknek, ahol lazíthatnak kicsit a be- és kijelentkezésnél, ahol négycsillagos körülmények között tudnak beszélgetni vagy akár tárgyalni.

Hotel Visegrád új előcsarnoka belülről lécekkel


Legyél Te is Visegrád fan – Kövess minket Facebookon!


 

Scroll to top