Miben mérhető egy esküvő sikere?

A családunk hosszú évek óta dolgozik azon, hogy a minket választó párok a legszebb élményekkel, kéz a kézben, boldog házaspárként térhessenek haza tőlünk. Könnyű dolgunk van, hiszen itt Visegrádon olyan esküvői helyszínt garantálhatunk, ami már önmagában is fél siker. Persze jó szervezés nélkül a legjobb esküvői helyszín varázsa sem tud érvényesülni.

WP_20150818_004

Szerintem a jó esküvőszervezés titka…

Szívem szerint azt mondanám, hogy a jó esküvő titka, hogy nálunk tartsák, de ez persze nem igaz. A lényeget azonban, véleményem szerint, a családiasságban kell keresni. Manapság mindent üzleti szempontból fognak fel, mindent nagyüzemben állítanak elő: sajnos sok esetben az esküvővel sincs ez másképp. Nem arról van szó, hogy nincs szükség profizmusra, vagy szakmailag felkészült csapatra, de semmi sem ugyan az, ha nincs mögötte az esemény iránti lelkesedés és empátia. Persze ebből adódóan van olyan pár, akikkel jobban szót értettünk, s van, akikkel kevésbé, de ez is hozzátartozik ahhoz, hogy egy mélyen emberi eseményről van szó, s nem egy rendezvényről.

WP_20150818_005

Márton Tomi és Clare

Nincs nagyobb elismerés, mint egy nálunk egybekelt pár visszajelzése arról, hogy a nagy napot újra és újra visszajátszanák, mert érvezték minden pillanatát. Miben mérhető egy esküvő sikere? Azt hiszem, nincs nemzetközileg szabványosított mértékegysége, s azt is mondhatnánk, hogy nem is lehetne, hiszen olyasmiről van szó, ami mindig más, hiszen ahogy nincs két egyforma jegyespár, úgy nincs két egyforma esküvő sem.

Márton Tomi és Clare kedves levelét olvasva egy esküvő sikere valami ilyesmit jelent:

„Köszönjük az esküvőnk szervezésében és lebonyolításában nyújtott magas szintű professzionalizmust és segítséget. Köszönjük, hogy maradandó, örök értékű élménnyé varázsoltátok az esküvőnket. Extra köszönet a felszolgáló személyzetnek /Milán és Feri/.

Márton Tomi és Clare”

Én ebben mérem.

Scroll to top