Visegrád, az esküvők városa

Ti is ott tartotok végre, hogy a megfelelő helyszínt keresitek? Nehéz döntés, hiszen ez a kis ország, itt a Kárpát-medence szívében igazi ékszerdoboz: szívmelengető tájai, évszázados építészete, hagyományai város-remekekben csúcsosodnak ki.

 

Miért éppen Visegrád?

Visegrád évszázadok óta meghatározó esküvő helyszín. A sort Beatrix és Mátyás frigye kezdte meg, s ez a királyi esküvő hatással volt egész Magyarországra, hiszen ez a magyar dicsőség kora, s az ország reneszánsz virágzásáé.

Mátyás és Beatrix emléke összeolvad Visegráddal. A Királyi Palota egykori helyén felállított korhű, rekonstruált palota építkezéseinek befejezése óta lényegében Visegrád lett hazánk első számú esküvő helyszíne: ha Ti is hamisítatlan történelmi környezetben szeretnék megtartani az esküvőtöket, akkor ide várunk Benneteket!

visegrád blog 3 képe

És itt vannak azok a gyönyörű hegyek…

A Salamon-torony tetőteraszáról az egész Dunakanyar panorámája elénk tárul, hasonlóképpen odafentről, a Várhegy tetejéről, a Fellegvárból is. A Királyi Palota teljes pompájában, gyönyörű kertjével a királyi udvar pompáját idézi meg. Mivel Visegrád a Pilisi Parkerdő egyik legszebb részén fekszik, a természet szerelmesei oda lesznek ezért a helyért.

Visegrád az ország egyik legkisebb városa, de olyan város, mely évről évre tízezreket vonz a Dunakanyarba.

Igen, ez a reklám helye

Mivel a szívünk Visegrádé, örülünk, ha minél többen látogatnak el ide, akkor is, ha nem nálunk szállnak meg. Na persze ez egy kis bosszúsággal vegyes öröm, hiszen ilyenkor mindig elgondolkozunk, hogy mit is rontottunk el. Én abban hiszek, hogy a pozitív és a negatív visszajelzések egyaránt hasznosak lehetnek, így mindig igyekszem figyelmet fordítani rájuk. Osszátok meg a Facebook oldalunkon, hogy miért hezitáltok minket választani, vagy miért döntöttek úgy, hogy biztosan nem hozzánk jöttök.

Persze a dicsérő szavakat sem utasítjuk vissza, s nagy szeretettel várjuk az olyan visszajelzéseket, mint amilyen például Dóra és Hunor levele:

„Szeretném megköszönni a magam és az újdonsült férjem nevében a szombati lagzit! A dobszóval való köszöntés, az üdvözlő koktél, a díszítés, a felszolgálók figyelmessége és kedvessége mind-mind szebbé tette a napunkat és a vendégeink számára emlékezetesebbé az esküvőnket. Az ételeket végigkóstolni szinte lehetetlen feladat volt, minden nagyon ízletes volt, csak dicsérő szavakat hallottunk a násznép körében. Ha még egyszer összeházasodnánk, biztosan ezt az éttermet választanánk. Visszatérő vendégek leszünk, ez már egész biztos!

 

Kép forrása: www.teamfun.hu

Scroll to top