Megtörtént a lehetetlen!

Mi a Visegrádi Esküvőnél tudjuk, szerelem kérdésében semmi sem lehetetlen. Na de emlékeztek még Sub Bass-re, a gyulafirátóti rapp fenegyerekre…

sub bass eskü

Bizony, ő az a srác, aki alig huszonévesen reménytelenül lúzer imágójával, térdéig lógó pulcsijával és „Nincs nő, nincs sírás” című dalával vált ismerté a nagyközönség előtt. Ominózus klipjében még géppisztollyal, farkaskutyákkal, bombákkal és késekkel üldözik a sértődött, felháborodott nők.

Nos, ennek az egykori, látszólag megrögzött agglegénynek, aki a klipjeiben inkább ügyetlennek mutatkozott a nők terén, végül mégiscsak bekötötték a fejét. Máté Szabolcsnak, alias Sub Bass Monsternek tehát most már férjként kell megállnia a helyét. Az előadó ez év áprilisában töltötte be 40. évét. Talán ezért is érezte úgy, hogy lassan ideje a felnőni a rapp-csibész szerepből, a nyugalmasabb, ám jóval férfiasabb férj szerephez. Idén nyáron tehát végre oltár elé vezette kedvesét, akivel a közösségi oldaluk szerint 2016 novembere óta alkotnak egy párt.

A rapper közösségi oldalán büszkélkedett először publikusan az örömhírrel, hogy mostantól végérvényesen férj és feleségként tervezik a jövőt. Sub Bass közzé is tett néhány hivatalos fotót, ami az esküvőjükről készült.

.A képeken látszik, hogy az ifjú pár nagyon boldog, és nagyon szeretik egymást! Persze túl sokat nem tudni a szerelmesek életéről, mivel Sub Bass Monster nem gyakran nyilatkozik erről, hivatalos Facebook-oldalán sem lehet látni szerelmes szelfiket, vagy cuppogós idézeteket (ez utóbbi azért érthető).
Rendben is van ez így. A házasság intim dolog. Nem tűrheti a reflektorfényt. Annyit biztosan tudhatunk azonban, hogy ő és barátnője – pardon felesége, Ági remekül megvannak.

Sok boldogságot kívánunk nekik!


Kövesd a Visegrádi Esküvőt a Facebookon is!

Scroll to top