A kültéri esküvő előnyeiről (1.)

És mert nem volt célunk az előző két bejegyzésünkkel, hogy eltántorítsunk Benneteket a kültéri esküvőktől, következzenek most a kültér előnyei!

eskuvoi_buli_a_kertben_megteritett_asztalok


Nincsenek határok

Amennyiben sikerül megtalálnod azt a szervezőcsapatot, esetleg Ti magatok tudtok toborozni egy nagy hatékonyságú „teamet”, szinte bármit megtehettek, a külsőségeknek csupán a fantáziátok szabhat határt. Ez ugyan igen nagy vállalás és bőségesen vannak benne kockázatok, de ha jól sikerül minden, 20 év múlva is a Ti esküvőtökről fog áradozni az egykori násznép.

 Stílusszabadság

Szinte tényleg bármi megtehető. Egy igazán hangulatos vintage esküvő és az azt követő party például kültéren lehet csak igazán ütős. A természettel, a táj adottságaival gyönyörűen tud kapcsolódni mindaz, ami vizuálisan is óriási élménnyé alakíthat egy vérbeli vintage lagzit.

Lazaság

Odakint mindeki magát adhatja, a tágas tér és a „tömeg-érzet” nélküli hangulat az első pillanattól kezdve hihetetlenül lazává varázsolja – nem csupán az esküvő jellegét -, de még a legzárkódottabb vendégeket is. Egyszerűen mindennek van tere.

Scroll to top