Köszönjük, hogy szerettek minket!

2016-ban ismét rengeteg pár döntött úgy, hogy Visegrádon köti össze az életét.
Hatalmas elismerés számunkra, hogy ilyen sokan választottatok bennünket. Köszönjük Nektek!

vőfély 2

A Visegrádi Esküvő célja mindig is az volt, hogy évről évre egyre több jegyespárral ismertesse meg Visegrádot, mely kisváros aprósága ellenére az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont hazánkban, ugyanakkor az esküvők városaként is egyre többször emlegetik, nem is csupán Magyarországon…

Örömmel tölt el bennünket, hogy Ti is érzitek már, mennyivel többet jelent Visegrád, mint puszta turisztikai látványosság, vagy kipipálandó történelmi „zarándokhely”. Ide bizony hazajön az ember.

Örömmel vágunk bele a 2017-es esküvői szezonba is, addig pedig természetesen nem állunk le a tippekkel és az ötletekkel, a sztorikkal, hiszen tudjuk, hogy Te is, aki e sorokat olvasod, vagy már eljegyzett menyasszonyként éled boldog mindennapjaidat, és készülsz a nagy napra, vagy olyan közeli már az eljegyzés, hogy legbelül egy ideje már, mint menyasszony gondolsz magadra.

Reméljük, a továbbiakban is hasznos infókkal és lelkesítő cikkekkel tudunk hozzájárulni az esküvői ráhangolódáshoz, ami valójában az egyik legfontosabb dolog az esküvőt megelőzően.

Mert a ráhangolódás az, amihez sosincs elég későn, és sosincs elég korán.


Legyél Te is Visegrád-fan! Kövess bennünket a Facebookon!

Scroll to top