Könyvek, amik végigvezetnek az Igentől az esküvőig

Mint azt a blog bejegyzéseinkből láthattátok, a Visegrádi Esküvő sokat látott csapata számos hasznos tanáccsal szolgálhat nektek arról, hogyan érdemes nekiindulni az esküvőszervezésnek. De ki más adhatna jobb tanácsot, mint egy valamikori menyasszony, aki maga is átesett mindazon, ami most előtted áll.

A most következő könyveket olyan tűzkeresztségen átesett menyasszonyok írták, akik nem csak kellő érzékenységgel, írói vénával, de nem kevés kreativitással is meg vannak áldva

Igen! – Minden, amit az esküvőről tudnod kell

czanko igen

Szerzője: Czank Lívia

Igen, az a bizonyos Nagy Nap, amikor örök hűséget fogadsz szeretett párodnak. Kívülről nézve ilyenkor minden olyan rózsaszínnek tűnik: mindenki mosolyog, ragyog, és az egész ceremónia, az egész lakodalom akadálytalanul zajlik. Persze, aki már túlesett élete nagy fordulópontján, az jól tudja, hogy egy esküvő sokszor mennyi gonddal, ügyintézéssel, huzavonával jár. A vőlegény és a menyasszony azonban, amikor úgy döntenek, hogy összekötik egymással életüket, kezdetben nem is gondolják, mennyi tennivaló vár rájuk. Később aztán menet közben döbbennek rá, mennyni mindent nem döntöttek még el: Hol tartsák az esküvőt? Milyen stílusban? Milyen legyen a ruha, a cipő, a frizura? Hogy nézzen ki a meghívó? És persze ki lesz az, aki az egészet kézben tartja? Legyen-e vőfély vagy ceremóniamester, aki a vendégeket szórakoztatja? Ki fogja lefotózni vagy lefilmezni az eseményeket? Milyen zene szóljon majd? Hogy fessen a dekoráció? Milyen ételek és italok legyenek? Milyen kötelezettségekkel és adminisztrációval jár az egész? Megannyi kérdés. Ezek megoldásában segít Czank Lívia könyve, mely könnyed stílusban megírt, mégis mindenre kiterjedő szöveggel és számos fotóval vezeti be a házasulandókat az esküvő rejtelmeibe.

Esküvői naplóm

eskövőnapló

Ezt a könyvet ex-menyasszonyok írták. Esküvői napló-emlékkönyv – avagy, így szerveztük mi az esküvőnket! Képekkel és grafikákkal díszített napló az esküvőszervezés izgalmakkal, várakozásokkal, szervezői bravúrokkal teli évéről. Javasoljuk, ti is írjatok majd naplót a szervezésről. Ha már túl lesztek a persze hogy meseszép esküvőn, és előveszitek a szervezési naplót, nagyokat fogtok nevetni a szervezés alatt történteken!

Barkó Rózsa Kreatív esküvő – Különleges díszítések egy különleges napra című könyve

Rózsa kreativ (1)

Az csak természetes, hogy az esküvőn mindennek szépnek és csodálatosnak kell lennie. Barkó Rózsa ahhoz ad ötleteket, hogy a saját magatok által készített dekorációkkal, kellékekkel, meghívókkal hogyan tegyétek igazán egyedivé ezt a nagyszerű eseményt. Ráadásul, ehhez a hasznos kis könyvhöz nagyjából 1000 forintért juthattok hozzá most a boltokban. Kellemes időtöltést és készülődést kívánunk!


Kövesd a Visegrádi Esküvőt a Facebookon is!

Scroll to top