Játéktippjeink leánybúcsúra

Szerencsére nekünk, magyaroknak sem kell a szomszédba menni, ha buli kapcsán egy kis spontán őrültségről van szó. Leánybúcsús ötleteink következnek.

 

csirkék éjszakája

Összegyűjtöttük nektek a már rutinos leánybúcsúztató fórumozók által leginkább kedvelt játékokat. Leginkább olyanokat, amihez nem kell semmi extra rákészülés, csak a menyasszonynak kell bevállalósnak lennie, ami egy-két pohár ital elfogyasztása után valószínűleg nem okoz majd problémát.

Alapozásnak – Bevallós bevállalós

A leánybúcsúztató elején a társaság minden tagjának be kell vallani valamit hölgytársai előtt (például mi a legtitkosabb vágya, ami még nem teljesült), akinek pedig  már megvolt, annak azzal kell jeleznie, hogy megiszik valamilyen italt. Ezzel a játékkal (persze módjával italozva – nem ajánljuk, hogy feles vodkában játsszátok) nagyon jól fel lehet fűteni a hangulatot.

Amikor már megvan az a bizonyos bevállalós, laza hangulat…

A menyasszonyt ilyenkor különféle, viccesebbnél viccesebb feladatok elé lehet állítani, hogy „felkészítsük” a házas életre, vagy hogy leánysága utolsó napján cukkoljuk még egy kicsit. Csak úgy inspiráció gyanánt…

Szerelmeslevél írása oda nem illő szavak felhasználásával (pl: mészárszék, szalmakalap, szűzérme, slusszkulcs stb.).

Vicces kérdésekre válaszoljon, előre megadott szavakkal, pl: „Miért nem főztem vacsorát?” „Miért nem hoztam el a gyereket az óvodából?” „Miért vettem egy újabb ruhát?”

Petrezselyem értékesítése különféle szórakozó helyeken. (Valóban el kell adnia és pénzt kell kapnia érte!)

Osztogasson szórólapokat vicces felirattal, pl: „Segítség, jövő héten férjhez megyek!”

Kérdezzen meg járókelőket az utcán, szerintük mivel tehetné leendő férjét boldoggá? (Esetleg kamerával rögzítheti valaki a jelenetet.)

Jókívánságokat gyűjteni egy füzetbe az utcán, vagy szórakozóhelyen.

Fel kell hívnia a telefonkönyvből egy férfit, akit ugyanúgy hívnak, mint a vőlegényt, majd közölnie kell vele férjhezmeneteli szándékát. Ezután tanácsot kell kérni tőle, hogy miben rejlik a jó házasság titka.

Kösse meg egy idegen férfi nyakkendőjét az utcán.

Egy fórumozó  különösen kreatív (és kegyetlen :D)játékkal lepte meg férjhez menni készülő barátnőét.

Tipp: Ha a Visegrádi Esküvőnél tervezitek a menyegzőt, tartsátok itt a leánybúcsút is.
Így kicsit jobban megismerhetitek az esküvő helyszínét, megbizonyosodhattok a kiszolgálás, a szobák színvonaláról. A Hotel Visegrád wellness szolgáltatásaival pedig felpezsdíthetitek testetek és lelketek a buli „megpróbáltatásai” után.

Scroll to top