Íme, a 10 legszebb esküvő helyszín – Las Vegas

Az előző részekben New York és Írország került terítékre. Ezúttal Las Vegasról írok pár sort, hiszen a fények városa az egyik legfelkapottabb esküvő helyszín. Direkt használtam ezt a szót: felkapott – hiszen Las Vegas gyakorlatilag iparosította az esküvőt, így ha van olyan hely, melyről azt lehetne mondani, hogy üzletet csinál a házasságkötésből, akkor ez a hely Las Vegas lenne.

vegas_strip_las_vegas_798

 

Las Vegas – két pörgetés között egy esküvő

A fények városa, mint esküvő helyszín sokban hasonlít New Yorkhoz. Aki meghitt esküvőt szeretne, az ne Las Vegast válassza! Itt nagy az élet, s bár vannak hangszigetelt szobák, a függöny elhúzása csak megszűri, de nem zárja ki a hotelek, szökőkutak és szobrok áradó fényét, mely még az űrből is látható. A nászéjszaka lehet, hogy nem az összebújós fajta lesz…

Esküvőszervezők légiója, számtalan kis magánkápolna, ahol percek kérdése örök hűséget fogadni – röviden: buli, pörgés, pörgetés, keverés, de csak semmi kavarás, hiszen mégis a jövendőbelink oldalán utaztunk ide. Las Vegas ízig-vérig modern esküvő helyszín.

Akit ez sem csigázott fel, azok számára ott vannak az éneklő, Guinness rekorder szökőkutak, vagy akár az Eiffel-torony. Bizony, Las Vegas még az Eiffel-torony másolatát (egészen kiváló másolatát) is prezentálja a szerelmeseknek – egy kis párizsi romantikázás kedvéért.

Átméretezés varázsló-1_798

 

Melyik időszak a legalkalmasabb?

A sivatagot kerülje el, aki nem szereti a nagy meleget, s nem véletlen, hogy Las Vegast sem sűrűn ajánlják az európai klímához szokott szerelmeseknek: legalábbis nem a nyári hónapokban, akkor ugyanis elviselhetetlen tud lenni a forróság. A napi középhőmérséklet szempontjából a tavasz a legideálisabb, a pénztárcát pedig a december első három hete kíméli leginkább.

Ünnepekkor pedig csak azok a párok induljanak el egy vegasi esküvőre, akik nem gyűjtenek lakásra. Las Vegas sem a legolcsóbb, de biztos, hogy az egyik legkülönlegesebb esküvő helyszín, bár a Visegrádi Fellegvárat, ellentétben az Eiffel-toronnyal, nem másolták le – öreg hiba!

Scroll to top