Hurrá! Itt a nyár!

Megérkeztek a nyár első forró hullámai, s ez bizony azt jelenti, hogy végre itt az ideje a nyaralásnak is. Visegrád és a Dunakanyar nyáron is ezernyi programmal és lehetőséggel vár Titeket.

visegrad-tav

És ha már nyár, szóljon a pihenés a fürdőzésről, a hűs csobbanásról és egy kis wellnessről. A vidék olyan jól felszerelt szállodái, mint például a Hotel Visegrád, saját kültéri medencével rendelkeznek, ahol nyugodt körülmények közt, luxus környezetben adhatjátok át magatokat a napozásnak és a strandélménynek.

Ha pedig még több vizes élményre és egy kis romantikára vágytok, érdemes lesz hajóra szállnotok, mert semmivel sem hasonlítható össze az a látványvilág, amit a Dunán hajókázva kaphatunk erről a gyönyörű vidékről. Visegrádról indulva a Fellegvár, a Salamon torony, a Királyi Palota, a környező hegyek és meredélyek vadregényes vonulatai, az esztergomi Bazilika, mindez finom ételek és kellemes zene társaságában, festői naplementével megkoronázva.

Persze nem kell az időjárástól függővé tennetek, jól érzitek-e magatokat vagy sem.
A Hotel Visegrád gazdagon felszerelt wellness részleggel vár Titeket, ahol a beltéri medence mellett, többek közt szoláriummal, infra- vagy finn-szaunával, kényeztető masszázzsal pezsdíthetitek fel érzékeiteket. Ha pedig valami igazán ínyenc és feledhetetlen élményre vágytok, próbáljátok ki a panorámás pezsgőfürdőt.

Visegrád a nyári időszakban is nagyszerű akciókkal és izgalmas ajánlatokkal fogad benneteket. Gyertek el Visegrádra a Palotajátékok idejére, amikor a történelem a szemetek előtt kel életre!
Nézzétek meg milyen egy igazán pazar középkori lovagi tornasorozat, hogyan fest a város eredeti, középkori formájában, s milyen csodálatos helyszíne lesz Visegrád az esküvőtöknek!


Nézz be hozzánk a Facebookon is!

Scroll to top