Hőség és esküvő- mit vegyünk fel vendégként?

Habár hivatalosan számtalan különféle dress code alapján tarthatnak rendezvényt, a nyári meleg a legelegánsabb esküvők esetén is engedékenyebb a megjelenéssel kapcsolatban. Fontos viszont, hogy legyünk tisztában az esemény stílusával, a legfontosabb szabály ugyanis az, hogy ne lógjunk ki a sorból.
A figyelmet az ifjú pár érdemli! 


A jól ismert tiltott színeken (mint a fekete a fehér és a piros) kívül érdemes tekintettel lenni a kivágások méretére is. A nagy forróságban könnyen csábulna az ember a mélyebb dekoltázsok irányába, de ez egy esküvőn inkább ízléstelen mint elegáns- a kivágások helyett könnyű, lenge anyagokban érdemes inkább bízni. A virágos minták, a pasztell színek jól illenek a nyári hangulathoz, a csipke pedig mindig egyszerre bájos és alkalmi viselet. 

Különösen érdemes figyelni a karkivágások méretére és típusára, nehogy zavarban legyen bárki az izzadtságfoltok miatt, illetve bármennyire is jó ötletnek tűnik, nem az a hosszú ujjú ruha választása. Ha a váll illetve kar takarása a cél, válasszunk inkább könnyű kendőt, kabátkát, ami szabad mozgást biztosít és a levegő is jobban áramlik alatta. A férfiaknak bármilyen forróságban kötelező az ing, de ez készülhet jobban szellőző anyagból is. A rövidnadrág nem elfogadható, de világosabb színű nadrággal sokat tehetünk azért, hogy elviselhetőbb legyen a meleg.

Scroll to top