Hagyjátok őket is kibontakozni – Az örömszülőkről

Már esküvőtök terveinek első pillanataiban megkezdik szüleitek a különféle tanácsokkal való bombázást, ami eleinte vicces, később azonban egészen idegesítő lehet.
De legyetek türelemmel. Nagyon szeretnek benneteket, ezért akarják, hogy minden a legnagyobb rendben történjen majd az esküvőn.

visegrádi esküvő_menyasszony és apa

Az örömszülők megfogalmazásban minden benne van, ami miatt olyanok lesznek ilyenkor szüleink, amilyenek. Ezt mi csak akkor értjük majd meg minden bizonnyal, mármint belülről, ha a mi gyermekeink is házasodni fognak, férjhez mennek, vagy feleségül veszik életük nagy szerelmét.
Addig azonban, amíg mi vagyunk az ifjú pár, egy kissé tényleg idegesítő lehet, hogy mindet jobban akarnak tudni nálunk.

Van ellenben egy nagyon jó trükk, amivel mindenki pozitívan kerül ki a szervezés néha viszontagságos időszakából. Szüleiteknek is adni kell egy nagyobb volumenű feladatot, amit nyugodt szívvel rájuk mertek bízni (ez mondjuk ne a díszítés, vagy a zene megszervezése legyen). Lehetőleg valami olyan feladatról legyen szó az esküvőszervezés, esküvőtervezés égiszén belül, amivel tényleg el lehet bíbelődni akár egészen a nagy nap eljöveteléig. Mondjuk az előre leegyeztetett italok beszerzése, esetleg a násznép szállításának leszervezése. De ezt nektek kell tudni.

Így aztán mindenki elégedett lesz: Ti nem fogtok megőrülni az állandó tanácsoktól és szakértéstől, míg szeretett szüleitek sem érzik magukat feleslegesnek a folyamatok során, lefoglalják magukat, és nem akarják majd erőszakos tippekkel alátámasztani, hogy mondjuk miért jobb egy szintis lakodalmas zenész, mint egy DJ, vagy épp fordítva.


Legyél Te is Visegrád-fan – Kövess bennünket a Facebookon!

Scroll to top