Felébredtél. Ma lesz az esküvő…

Éppen ezért légy annyira nyugodt és ráérős, amennyire csak esélyed van rá…

esküvő reggelén

Az esküvő napjának reggelén az első gondolatod minden bizonnyal az lesz- már amennyiben sikerült aludnod -, hogy azonnal elkezdj pörögni. Nem jó ötlet. Egész nap pörögni fogsz, egész este és egész éjjel, úgyhogy a legjobb, ha felkelés után szép komótosan indítjátok a napot pároddal.

Hívogatni fognak telefonon, de hagyd…

Anya, apa, tesó, mindenki fel akar majd a hívni a mindenféle kérdéseivel, ami teljesen jogos fél kilenc után, addig viszont vegyetek egy jó zuhanyt, bújjatok össze kicsit, reggelizzetek meg szépen, beszélgessetek – zárjátok ki a külvilágot erre a másfél órára!

Figyelj a vőlegényedre is

Ha Te magad már hajnalban nyomnád is a hajrában az utolsó futamokat, gondolj rá, hogy kedvesednek ehhez az egész felhajtáshoz technikai és szociális értelemben olyan hatalmas kedve nagy valószínűséggel nincsen. nagyon szeret Téged és feleségül akar venni, de a felhajtást (hidd el) a vőlegények 99%-a komoly nyomásnak és stressznek éli még, akkor is, ha erről nm beszél, vagy ezzel kapcsolatban csak óvatos, viccelődő célzásokat tesz néha-néha a szervezés hónapjaiban. Neki egész biztosan nagyon jól fog esni egy komótos reggel egy finom kávéval, egy könyű reggelivel és egy kis kettesben töltött csenddel.

Scroll to top