Esküvői buli, visegrádi lendülettel

A rendezvényszervezés lényege, hogy láthatatlanul működjön, hogy egy precíziós szerkezet pontosságával kattogjon egy féktelen buli, egy céges est vagy bármilyen rendezvény alatt. Minden legyen természetes és közvetlen a felszínen, hogy a résztvevők tökéletesen kiélvezhessenek minden percet, de közben a szervezés egy pillanatra se engedjen a feszességéből. Egy esküvő azonban mégis más, mutatom miért!

398_798

Visegrád és a családiasság

Szerintem egy esküvőnél szükség van a szervező, illetve a vendéglátó empátiájára, hogy együtt tudjon örülni a párral. Persze kell némi „szigor”, nem szabad engedni, hogy darabjaira hulljon az előre felépített rendszer, de hagyni kell helyet a spontaneitásnak, két ember, illetve a sokadalom örömének is, különben olyan képeken fogja a pár viszontlátni az esküvőjét, melyek mindegyikén valamilyen pózban voltak. Ez pedig nem a mi világunk!

515_798

Amikor a felszolgálók is örömmel végzik a munkájukat

A családiasságra, illetve az említett spontaneitásra a legfrissebb kedvencem Milán felszolgálónk magánakciója. A Katalin és Gergely esküvője után, a Renaissance Étteremben tartott bulin Milán, miután körbevitte az italokat, úgy határozott meglepi az ifjú párt. Tudtam, hogy milyen szuperül énekel és gitározik, de arra nem voltam felkészülve, hogy rögtönözni fog egy szólót Katalinnak és Gergelynek, pedig éppen így történt.

Akkor nagyon tetszett a dolog, utólag belegondolva pedig, ha akartam volna se tudom ilyen jól alakítani a dolgokat. Ha megkérem, ha beleszervezzük az esti programba, biztosan nem sikerül így, nem ilyen megható, nem ilyen közvetlen.

Az egész alapját abban látom, hogy 30 éve foglalkozunk ezzel, szeretjük csinálni, és szeretünk együtt dolgozni. Ez a típusú családias-közös munka pedig úgy tűnik, ilyen pillanatokat szül.

436_798

Katalin és Gergely levele

„Először is szeretnénk megköszönni az egész szombat esti esküvői vacsoránk tökéletes megszervezését és lebonyolítását. A vendégek különleges dobos fogadásától kezdve, a gyönyörű hangú Milán kollégád meglepetésén át minden fantasztikus volt. A vacsora nagyon-nagyon finom volt, a násznép folyamatosan mondta nekünk, hogy szuper helyet találtunk és nagyon jól érezte magát mindenki! Köszönjük Neked és az étterem minden dolgozójának színvonalas, segítőkész hozzáállását. Felejthetetlen élményt sikerült varázsolnotok mindannyiunknak. :)

Köszönünk még egyszer mindent, mindenképp ajánlani fogunk Titeket az ismerősöknek. A jövőre nézve pedig tudjuk, hol fogjuk egy vacsorával megünnepelni a házassági évfordulóinkat. :)”

Bár ezt a levelet nekem küldték, biztosan nem fognak megharagudni, hogy megjelentettem az oldalunkon. Én ezzel a kis blogbejegyzéssel köszönöm meg, hogy nálunk voltatok, a házassági évfordulóra pedig várunk Titeket szeretettel!

Scroll to top