Esküvő tavaszal (1. rész)

Egy tavaszra szervezett esküvő maga a csoda, amikor minden virágzik, amikor minden újjáéled. A hangulatok és prekoncepciók mentén azonban igen fontos, hogy minden ésszerű eshetőséggel is számoljunk. Ezek közül következik most néhány.


Az idő bizony csalóka

Nem csupán áprilisra, de egész konkrétan a teljes tavaszi időszakra igaz, hogy sosem tudhatjuk előre, mit hoz az időjárás. Így aztán fel kell készülni minden eshetőségre. Szó szerint… Esőhelyszínetek akkor is legyen, ha biztosnak tűnik a jó idő.

Legyenek középpontban az időszak friss virágai

Minden a virágokról szól ekkor, a hoszú tél után az ember ösztönösen várja már az enyhülést, a megújhodást. Ezt érdems minél jobban hangsúlyozni az esküvő dekorációjával is, még abban az esetben is, ha még nem egészen tart ott a természet, ahol azt legjobban szeretnénk, hogy tartson.

Különösen ügyelj, hogy olyan fotóst találj, aki a természetben is otthonosan mozog

A virágok, a színpompás természet olyannyira tökéletes organikus hátteret ad a mennyegzőnek, hogy vétek volna nem prémium módon megörökíteni mindazt, ami adott ekkor. A helyszín kiválasztásánál is ügyeljetek arra, hogy lgyen lehetőségetek a virágba borult, zöldellő háttér beállítására.

 

 

Scroll to top