esküvői_lakodalom_a_renaissance_étteremben_kukucskálón_keresztül

Esküvő 2016 – Személyre szabott esküvő

Volt idő, amikor a „minél nagyobb, minél fényűzőbb” szertartás volt a hölgyek álma, mára azonban sokkal jobban szeretjük, ha valami személyre szabott, ha rólunk szól. Nem csoda tehát, hogy éppen az esküvő, életünk egyik legbensőségesebb eseménye az, ahol keressük az egyedi megoldásokat.

esküvői_lakodalom_a_renaissance_étteremben_kukucskálón_keresztül

A királyi esküvő már nem trendi

Az arisztokrácia legfelsőbb rétegének képviselőitől sok mindent irigylünk: a fényűző életmódot, a korlátlan figyelmet, a lehetőségek gyakorlatilag végtelen tárházát, s mindezidáig a világraszóló esküvőiket. Utóbbit azonban kihúzhatjuk a listáról, manapság ugyanis a személyre szabott esküvő hódít. A változás szele még a királyi családokat sem hagyta érintetlenül. Katalin és Vilmos esküvője például, bár nagyszabású volt, mégis bensőségesre, már-már családiasra sikerült. Katalin csokra nemhogy hivalkodó nem volt, de sokan meg is lepődtek nemes egyszerűségén – és ez csupán egy aprócska részlet.

Summa summarum: ma az esküvők szervezésekor a belbecs sokkal többet nyom a latba, mint a külcsín. Ez pedig szerintem méltányolandó fordulata a divat kerekének, hisz a legszebb napnak minden részletében az ifjú párról kell szólnia.

 

Néhány ötlet a személyre szabott esküvőhöz

az_ifjú_pár_gyűrűs_kezei_összeérnek_az_esküvői_csokronEgy előző cikkben a rózsaaranyról írtam, s ott a kulcsszó épp a bensőségesség volt. Ha túl hivalkodónak érezed a sárga arany ékszereket, akkor érdemes megpróbálkozni a rózsaarannyal, hisz meghitt egyedisége biztosan levesz majd a lábadról. Persze a személyre szabás lényegében korlátlanul kínálja fel a lehetőségeket.

Az ételek/italok kiválasztásánál nyilván mindenkire gondoltok, hisz ha például van a vendégseregben vegetáriánus, akkor ezt számításba kell venni. Azonban a bor kiválasztásakor például lehettek egyedibbek. Válasszatok olyan évjáratot, ami számotokra valamiért fontos. Születési év, vagy akár a találkozásotok évfordulója.

Az évek során sok kedves ötlettel találkoztam. Néhány évvel ezelőtt egy kedves pár a Renaissance Étteremben tartotta a lakodalmát, s megkértek, hogy minden asztalra tegyek ki néhány üdvözlőlapot. Ez persze teljesen megszokott, azonban az üdvözlőlapok, azon túl, hogy nagyon csinosak voltak, röviden elbeszélték az ifjú pár találkozásának történetét.

 

Mi egyedi-esküvő pártiak vagyunk, s igyekszünk mindent úgy csinálni, hogy igazán Rólatok szóljon!


Legyél Te is Visegrád fan – Kövess minket Facebookon!


 

Scroll to top