Esküvő 2016 – A rózsaarany bűvöletében

A legmenőbb divatguruk szerint 2016 a fémes színek éve lesz, legalábbis ami az esküvőket illeti. Az arany és az ezüst ezen a téren örök klasszikusnak számítanak, de néhány éve feltűnt a színen egy régi-új kedvenc is, a rózsaarany.

rózsa_arany_esküvői_gyémánt_gyűrű

Amikor az arany elpirul

A rózsaarany lényegében arany és réz ötvözete. Sokan úgy gondolhatják, hogy a rézzel való ötvözéssel az arany veszít az értékéből. Ez lényegében igaz, de egy esküvői gyűrű esetében például teljesen irreleváns. A fenti képen ráadásul egy olyan rózsaarany esküvői gyűrű látható, amibe egy tekintélyes méretű és igényesen csiszolt gyémánt került.

A rózsaarany sokkal visszafogottabb, mint a fehér vagy sárga arany. Melegséget és meghittséget áraszt magából. Ha eleve nem kedveled a harsány színeket, és zavar, hogy „világít” rajtad az ékszer, akkor egy ízléses rózsaarany gyűrű biztosan örömödre lesz.

Persze akkor is érdemes elgondolkoznod rajta, ha nem annyira a sárga/fehér arany ellen, hanem a divat mellett vagy. Ha a trendek követése számodra igenis fontos, akkor hagyd, hogy a rózsaarany őrület magával sodorjon.

P.S. – Nem is beszélve arról, hogy a sárga arany ékszerek lényegében „mindennaposak”. Ha a családi ékszereket magad elé idézed, már tudod is, hogy mire gondolok. A rózsaarany viszont egyedi, nem csupán szép és bájos, de még egy üde színfolt is lehet a családi kincsestárban.

rózsaarany_esküvői_dekoráció_fehér_alapszínnel

Rózsaarany esküvői dekoráció

A rózsaarany természetesen nem korlátozódik a jegygyűrűre, hiszen fontos szerepet kaphat az esküvői dekoráció egészébe is. Ha nem felejtem el, december elején írok majd egy év végi összesítőt arról, hogy a 2016-ra jósolt trendek mennyiben valósultak meg. Hogy a cikk aktualitásánál maradjak, abban biztos vagyok, hogy sok-sok képet mutathatok majd rózsaarany esküvői dekorációkról.

Idén tehát a fémes színek viszik az esküvői pálmát, legalábbis a trendmesterek előrejelzései szerint. Azok számára pedig, akik szeretnének melegséget, bensőségességet csempészni az esküvőjük dekorációjába, s mindezt úgy, hogy közben a divat is megkapja, ami jár, a rózsaarany a tökéletes választás 2016-ra.


Legyél Te is Visegrád fan – Kövess minket Facebookon!


 

képek forrása: the-engagement.com

onewed.com

Scroll to top