És a koszorúslányokat már felkérted?

Koszorúslányok nélkül nincs esküvő. Ez majdnem tény. Azonban jó, ha a kiszemelt hölgyek is időben megtudják, hogy rájuk gondoltál…


Ez több tekintetben is nagyon lényeges, mármint hogy kérd fel idejében a koszorúslányokat is. Szinte biztos, hogy visszautasítani senki sem fogja kérésedet (hacsak nem valami halaszthatatlan távollét miatt), ám mindenkinek tudnia kell a szándékaidról, hogy készülni tudjon a Nagy Napra. Ruha, haj, smink, és persze a többi koszorús lánnyal való egyeztetés miatt ez fontos dolog tényleg. Legyen idejük a lányoknak méltó módon felkészülni, ugyanakkor arra is legyen mód, hogy fel tudják osztani egymás között a teendőket, s adott esetben megismerkedhessenek egymással (már amennyiben nem ismerik már egymást hosszú évek óta).

A koszorúslányok óriási segítségére lehetnek a menyasszonynak, feladatuk nem csupán az, hogy az oltárhoz vezető utat még csodásabbá tegyék. Nyugodtan számíthatsz rájuk, bátran „oszthatsz” nekik feladatokat, de minderre akkor lesz igazi lehetőséged, ha valóban még idejében felkérd őket e hálás, megtisztelő szerepre.

Scroll to top