Egy tuti tipp, ha nem akarod elhajítani a menyasszonyi csokrot

Egy újabb izgalmas ötlet, ami megható fejezeteként építhető be az esküvői programok sorába. Induljon a tánc!


wedding-photo-shoot-sao-paulo-fotografia-19

Igaz ugyan, hogy a lányok, pontosabban az ifjú feleségek legnagyobb része szereti a csokorhajítást, de van egy alternatív ötletünk azoknak, akik nem kívánnak csokrot dobni, esetleg teret adnának egy rendkívül szívhez szóló programpontnak is.

Egy igazán méretes násznépre van szükség ahhoz, hogy jól vegye ki magát a dolog, de ha ez nem probléma, akkor garantált a „játék sikere”. A ceremóniamester a táncparkettre szólítja a házaspárokat, s indul a tánc. Egy kis idő elteltével aztán felkéri a párokat, hogy csak azok maradjanak a színpadon, akik legalább 3 éve házasok. Ezután lassan ismét megéri a táncolókat, hogy csak akkor maradjanak a tánctéren, ha 5 évnél is régebb óta vannak együtt…
A játék a számokkal egészen addig folytatódik, amíg végül egyetlen, nagy valószínűséggel igen szép kort megélt pár marad a parketten.

Ünnepeljük meg őket, kapjanak egy nagy tapsot, esetleg készülhetünk nekik valami szép kis külön ajándékkal is, illetve tematikánk tekintetében a lényeg is megtörténhet végre: adjuk át a „rangidős” feleségnek a menyasszonyi csokrot.

Gyönyörű programpont, ami egész biztosan könnyeket csal a legkeményebb szívű meghívottak szemébe is…

 

Fotó forrása: www.mymodernmet.com

Scroll to top