Egy teljesen technikainak ható, de annál fontosabb kérdésről…

Az esküvőszervezés sosem egyszerű, ezt már tudjuk/tudjátok. Van azonban egy olyan tényező, amivel szinte sosem számol az ifjú pár a dátumválasztás során. 


tömeg

Ez pedig a környék egyéb rendezvényeivel kapcsolatos időpontfelmérés

Arról van szó ugyanis, hogy – nézzünk csak egy példát – kiválasztjátok a gyönyörű auguzstus 20-át, mint mennyegzőtök időpontját. A násznépnek is tökéletes, a visszajelzések 90%-ban pozitívak, ráadásul hétköznapra esik, szabadnak, ünnepnap (így már kettős ünnepnap is egyben, már látod, ahogyan értetek szól a tűzijáték még 20 év múlva is, stb.), aztán jönnek az apró-cseprő kérdések a debreceni és szombathelyi meghívottak elszállásolásával kapcsolatban. És itt jön a hideg zuhany. Kiderül, hogy a világ összes cége épp aznap (vagyis abban a 2-1 napban) tartja a konferenciával egybekötött csapatépítőt – ki látta előre – épp aban akis lokációban, ahová a nagy napot terveztétek. És máris jöhet a hanyag eleganciával kivitelezett összeomlás. A legerősebb jellemű vőlegény is visszaszokik azonnal a dohányzásra, a menyaszony pedig, nos hát el tudjátok képzelni… Mamikáról nem is beszélve.
Persze erre is van egy pofonegyszerű ellenszer.

A időpont és a helyszín lekötése előtt mindeképpen bizonyosodjatok meg róla, hogy lesznek szabad szállások a környéken, melyeket lesz is esélyetek lfeoglalni, amikor már látjátok a ponntos létszámot. Ezzel kapcsolatban a környék szállodái/szállásadói egész biztosan szívesen informálnak Benneteket, hiszen nekik is érdekük a megfelelő logisztika.

 

 

Scroll to top