Bizony, sokféleképpen lehet…

Tudjuk jól, hogy a különleges esküvők szervezésében csak a képzelet szabhat határt. Mi magunk is tudósítottunk már néhány nem mindennapi menyegzőről itt a Visegrádi Esküvő blogján…

És íme itt van rögtön még két bizonyíték arra, hogy semmi sem elképzelhetetlen.

Az első egy kínai csoportos esküvő. Arrafelé szeretik az ilyet. Csakhogy itt nemcsak úgy általában bármilyen párok házasodtak össze tömegesen, hanem egy árnyjátékos társulat törpenövésű tagjai.

törpék

Egy forró nyári napon hét pár jött össze Pekingben, hogy kimondják azt a bizonyos boldogító igent.
A házasulandók közül a legfiatalabb 21 éves, a legidősebb pedig 27. Na, de a legizgalmasabb infó: a legalacsonyabb közülük 121 centi, a legmagasabb pedig 134 centi volt. Nem csoda, hogy első pillantásra őszintén szólva gyerekeknek tűnnek. A párok vörös szőnyegen vonultak be, rengeteg bámészkodóval és a násznéppel övezve. Annyi biztos, nem mindennapi esemény volt.

A második esküvőben az a furcsaság, hogy a nem túl ifjú pár, Mike és Maggie Davies a lagzit egy közértlánc hűségakciós pontjaiból rakta össze. A pár a különleges esküvők úttörőjének számító brit nemzet tagjai.

szupermarket

A férj 63, menyasszonya pedig 60 éves, összesen 10 unokájuk van már, hiszen nem ez az első házasságuk. Mindketten egy angol kisváros kisboltjában dolgoznak, ott is ismerkedtek meg (Mike Maggie közvetlen főnöke volt), így nem túl meglepő, hogy részt vettek a szupermarket hűségakciójában, amivel levásárolható pontokat lehetett gyűjteni. Másfél év alatt kb. 1,7 millió forintnak megfelelő összeget költöttek saját közértjükben. Amit csak lehetett ott vásárolták meg.. Ebből lett 40 ezer pontjuk, ami nagyjából 70 ezer forintnak megfelelő összeget jelent. Ennyiből sikerült kihozniuk egy komplett lakodalmi svédasztalt, amit a szupermarket igazgatója egy tortával egészített ki.

Sok boldogságot nekik!


További esküvői érdekességekért kövess bennünket a Facebookon! 

Scroll to top