Az esküvői dekoráció harmóniája

Esküvőtök lélekhez szóló szépségének rengeteg prózai összetevője is van. Az egyik ilyen elem nem más, mint a dekoráció. Itt sem lehet hiba, ha szeretnétek, hogy a környezet is tükrözze, amit Ti már hónapok óta sugároztok a világ felé.

Couple holding hands
Minden apróság sokat számít az esküvői dekorációban.

Az esküvői dekoráció pedig jóval többet jelent a ceremónia helyszín díszinél, vagy épp az esküvői vacsora asztalának harmonikus színösszeállításainál. Gondolkodnotok kell ruhában, esküvői csokorban, és már jóval korábban meghívóban is. Lényegében minden olyan elem, amely vizualitásával igyekszik hatást elérni, akkor a legerőteljesebb ha stílusban és színben egyaránt passzol a „társaihoz”.

Egy profi dekoratőr sokat segíthet a dologban, a színek és a formák kiválasztásában. Senki sem úgy születik, hogy kívülről fújja a goethei színelméletet, ne is állíts magad elé olyan elvárásokat, amelyek csak újabb nyomást jelenthetnek, így is bőven van mivel foglalkoznod. Még akkor is, ha szüleid és barátaid a legsegítőkészebbek a világon, és minden olyasmihez, ami profi szakembert igényel, már megtaláltátok a megfelelő embert.

Az esküvői dekoratőr elbeszélget veletek, kicsit megismeri, hogy mit szerettek, mit nem, kideríti, mi is a célotok pontosan. Erre – ha jó szakember – akkor is rájön, ha Ti magatok egyelőre bizonytalanok vagytok.

A dekoratőr varázsló lenne? Nos, bizonyos értelemben abszolút.


Legyél Te is Visegrád-fan – Kövess bennünket a Facebookon!

Scroll to top