Első esküvői összeesküvés-elméletem!

Bár Kate Middleton és Vilmos herceg esküvője már több, mint 4 éve történt (hihetetlen, hogy szalad az idő), egy cikket olvasgatva beugrott valami a cambridge-i hercegné esküvői csokráról. Lehet, hogy ez lesz életed első esküvői összeesküvés-elmélete! Annyit segítek, hogy a Totál szíváshoz (Breaking Bad) van köze. Dereng valami? :)

Britain's Prince William and his wife Catherine, Duchess of Cambridge kiss on the balcony of Buckingham Palace, following following their wedding at Westminster Abbey in London in this April 29, 2011 file photo. Britain's Prince William and his new wife Catherine will visit the United States in July at the end of their first official foreign trip as a married couple, his office said on May 5, 2011. The new Duke and Duchess of Cambridge, will visit California from July 8 to 10, St James's Palace said. To match Reuters Life! BRITAIN-ROYALS/CALIFORNIA REUTERS/John Stillwell/Pool/Files (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT SOCIETY ROYALS)

Mindenekelőtt pár szó a csokorról

Kate Middleton esküvői csokráról tudni kell, hogy azáltal volt figyelemfelkeltő, hogy nem volt az. Egész pontosan úgy fogalmazott a külföldi sajtó, hogy akár útközben is össze lehetett volna szedni hozzá a virágokat. Na persze nem szedett-vedettségre utaltak ezzel, hanem csupán arra, hogy nagyon visszafogott volt a virágválasztás, Katalin hercegné nem kért egzotikus fajtákat, s leginkább az évszak és a környezet szerint válogatott.

Ennek persze abszolút jelzésértéke van. Aki kicsit is nyomon követi az angol királyi család dolgait, az tudja, hogy Erzsébet királyné lelkiismeretes és tudatos életet él, saját hétköznapjain keresztül üzen a népének. Például nem vezet jogosítvány nélkül, holott uralkodói joga lenne hozzá.

Kate Middleton is ezt a szokást akarhatta felvenni, hiszen olyan csokrot állíttatott össze, melyhez csak az évszaknak megfelelő, Angliában is virágzó fajtákat választott. Ezzel egyrészt egy környezetbarát álláspontot képviselt (nem kell több ezer kilométernyi szállítás), másrészt a nemzeti gazdaság támogatásának szükségességét fejezte ki. Mennyi mindenre utalhat egy esküvői csokor!

Esküvői összeesküvés-elméletem

Mivel az a pár szó a csokorról egy picivel hosszabbra nyúlt, mint terveztem, ezúttal nem fejtem ki az összeesküvés-elméletemet Kate Middleton esküvői csokra kapcsán, ezt inkább a következő cikkre hagyom.

Megvallom őszintén, ezt éppen így terveztem, kétrészes bejegyzést akartam készíteni ebből a témából, hiszen ha már van az ember tarsolyában egy esküvői összeesküvés-elmélet, azt ne lője el vaktában. A következő részben tehát kiderül, hogy mi köze mindennek a Totál szíváshoz (Breaking Bad).

Ha közben mégis kitaláltad, Facebook oldalunkon ér jelezni!


kép forrása: blogs.canone.com

Scroll to top