A valaha volt 3 legdrágább esküvői ruha

Valld be őszintén, hogy Te sem volnál megsértődve, ha valaki azt mondaná: tessék, tervezd meg, vagy válaszd ki az esküvői ruhádat, a pénz nem számít.
Nos, ez esetben bemutatnék három menyasszonyt…

Visszafogott pompa

Legutóbb volt már szó Vilmos hercegék menyegzőjéről, bár akkor Kate Middleton feltűnően szerény esküvői csokra körüli elgondolásaimat osztottam meg veletek, egyelőre ugyebár nem teljesen, no de nem beszéltem a csokor kontra ruha problematikáról.

robi blog 7 kate
Akárhogy is, az összhang lélegzetelállító.

Igen, azt a csenevész kis csokrocskát öt perc alatt is össze lehetett volna szedegetni az út menti növényzetből, de egészen más a helyzet Katalin hercegné ruhája kapcsán.
A Sarah Burton által tervezett esküvői ruhaköltemény átszámolva nem kevesebb, mint 100 millió forintjába került az udvarnak. Burton szerint a vintage műalkotás nagyon jól fog majd állni Kate kislányának is…
Ja, hogyha így vesszük, akkor nem is volt drága.

A meglepően klasszikus

Semmiféle hátsó gondolat ne vezéreljen, de biztos vagyok benne, hogy mindannyian ismerjük Kim Kardashiant. Az már kevésbé valószínű, hogy követjük is a róla szóló valóságshowt, ellenben máshonnan is értesülhettünk róla, hogy harmadszor is férjez ment.

robi blog 7 kardasian
Kim és családja.

Meglepően szerény, klasszikus, vékony anyagból készült, hosszú uszályos csipkeruhájának letisztult egyszerűsége csak látszat, hiszen nagyságrendileg szintén 100 milliót fizetettek érte Riccardo Tiscinek, de valószínűleg azért volt ilyen kedvező az ár, mert Kanye West is részt vett a munkában.
De ne legyünk rossz májúak, ki ne szeretne egy szép Givenchy ruhát!

Csak természetesen

A világ legdrágább esküvői ruhájának története egészen különös, hiszen akinek készült, sohasem vette fel, lévén, hogy végül is menyasszony sem lett belőle. Jennifer Lopez és Ben Affleck ugyanis  mégsem házasodtak össze.
Lopez szó szerint álomszép ruháját Vera Wang tervezte és készítette még 2009-ben, összesen 2009 darab válogatott pávatollból.

robi blog 7 wang 2
Ez itt egész pontosan 2009-szer fájt egy pillanatra, remélhetőleg 2009 pávának.

Az extravagáns esküvői ruha ára tökéletesen illeszkedik egyediségéhez: ha valaki szeretné megvásárolni (ugyanis még mindig van rá lehetőség) 380 millió forintot kell letennie a csodás Vera Wang tervezőasztalára.
Jó választás, mert így megspórolhatjuk az ékszercsokor árát, hiszen valószínűleg nem lesz szükség plusz csillogó holmira.

 

 

Képek forrása:

all-womens-dresses.com

uk.eonline.com

orzzzz.com

 

Scroll to top