Ajándékozz pihenést karácsonyra

Az esküvői-karácsonyi ajándékok harmadik részében egy olyan ajándékot ajánlok, ami ugyan nem kézzelfogható, nem tudod becsomagolni, mégis egyet jelent a tökéletes testi-lelki feltöltődéssel. Ajándékozz wellness hétvégét kedvenc jegyespárodnak!

_PIX6097_798

Karácsony és Hotel Visegrád

A jegyespár hétköznapjai, bár elsősorban egymás szeretetében telnek, telve vannak feszültséggel, fáradtsággal, apró bosszúságokkal is. Az esküvő megszervezése nem mentes a bonyodalmaktól, van benne tapasztalatom bőséggel, úgyhogy pontosan tisztában vagyok vele.

A családok összeboronálása, a legjobb szolgáltatók felkutatása, vagy akár a menyasszony és a vőlegény elképzeléseinek összehangolása – csak néhány pont, ami egy kisebb összezördüléstől kezdve, egy kiadósabb veszekedésig, bármit kiválthat.

Éppen ezért, az év vége felé közeledve a legjobb ajándék lehet egy kiadós, „nem érdekel semmi más, csak Te és jómagam” típusú pihenés: egy wellness hétvége. A Hotel Visegrádnál ezzel pontosan tisztában vagyunk, és készítettünk is egy ilyen ajándékcsomagot.

pix-1757_798
Wellness hétvége – kikapcsolódás visegrádi minőségben

Az elején azt írtam, nem kézzelfogható ajándékról lesz szó. Ez nem teljesen igaz. Be tudod csomagolni és át tudod adni: az ajándékutalványt, aminek designját a Te igényeid szerint készítjük el, hogy egyedi legyen, hogy a jegyespár ezt is megőrizhesse, emlékként.

Szaunák, dunai panorámás pezsgőfürdő, gőzkabin, medencék, sókabin – ezt kínálja wellness részlegünk, s ezt kínáljuk a Hotel Visegrádnál ínycsiklandozó ételek, négycsillagos szobák és nagy mennyiségű Visegrád kíséretében.

Ha Te most azonnal indulnál, gondold el, hogy fog neki örülni a jegyespár, a sok fáradtság után, ami a készülődéssel jár. Na persze Téged is szeretettel várunk!

Scroll to top