A visegrádi esküvők híres otthona: Renaissance Étterem

Ha igazán különleges helyet kerestek esküvőtök otthonául, ahol ráadásul minden kapcsolódó szolgáltatás és lehetőség egy helyen van, akkor a Dunakanyar szívében fogtok rábukkanni a tökéletes helyszínre.

A Renaissance Étterem Visegrád Budapest felőli bejáratától száz méterre található, a Görgey-lépcső szomszédságában. Az egykori, legendás Vár Étterem helyén 1997-ben megnyílt historizáló épületegyüttes egy valódi reneszánsz időutazást ígérő étterem, ahol a személyzet korhű ruhákban szolgálja fel az ételkülönlegességeket, melyek között jócskán találni a Pilis gasztro-kincseiből.

A 460 fős násznép befogadására is alkalmas Renaissance belterei természetesen oszthatóak, illetve adottságaiknak megfelelően termeik egy részében jval kisebb esküvőket is kiválóan meg lehet szervezni.
Ha egybenyitják a Panoráma termet és a Tróntermet, ott 250 főt is le tudunkak ültetni kényelmesen (tánctér kialakítással 25), míg a legkisebb terem, a Traktatórium kiválóan alkalmas egészen kis családi esküvői vacsorákhoz: itt 40 vendég fér el (tánctér kialakítással 25).

A további részletek felől az alábbi linkre kattintva tudtok érdeklődni:

Renaissance Étterem

Scroll to top