2020 legütősebb esküvői trendjei (1.)

Idén a nyári és a kora őszi esküvők lesznek az előrelátható számok alapján a leggyakoribbak, hiszen sokan úgy vannak vele, hogy addig szerveznek lagzit, amíg előre mernek tekinteni (az eddigi tapasztalatok alapján covid-19-ügyben). A trendek is azt mutatják, hogy a legtöbb izgalmas változást a kültéri esküvők világában hozza el 2020.

coreone esküvő

Zöld-esküvők

A 2010-es évek vége arról szólt, hogy az emberiség rádöbbent, mekkora károkat is okoz valójában a bolygónak az emberi pazarlás. A 2020-as éveket már ennek szellemében indították azok, akik akarnak és ha kis lépésekkel is, de tudnak tenni a változásért. Számíthatunk például teljességgel újrahasznosítható és/vagy lebomló díszekkel, megívókkal, kiegészítőkkel, de egyre nagyobb az igény arra is, hogy a környezetvédelem, mint jelenvaló megmutatkozzon az asztalon is (az ehető tányérok és evőeszközök sem ritkaságok már most sem- bár itt sokkal inkább a figyelemfelhívás játszik szerepet, hiszen az esküvői evőeszközök alapvetően sosem egyszer használatosak).
Ennél azért ütősebb lehet, ha a szokásos meghívók helyett digitális variációt választ a pár, vagy amennyire csak lehet, energiatakarékosra szervezi az esküvőt.

Azok a ’20-as évek

Bizony, megérkeztünk a ’20-as évekbe, ismét. Ezért aztán adja magát a gengszterfilmek, a szesztilalom tengerentúli világának újra-felfedezése. Ezek a tematikus esküvők rengeteg lehetőséget adnak mind a dresscode, mind a zene, mind pedig a díszlet és a kapcsolódó játékok kiválasztására.
Tegyük hozzá, hogy egy ilyen esküvőn mindenki meg tudja találni a számára legkiválóbb karaktert, kicsik, nagyok, lányok fiók, nénik, bácsik. Lehetsz szerény consigliere, vagy határozott megjelenésű don, ahogyan duhaj aranyifjú, vagy ismert bárénekesnő is. A minták ezreivel van időd megismerkedni a filmvásznon, amíg el nem jön a Nagy Nap. Tökéletes választás!

Scroll to top