15 tipp esküvői ajándékötletekre (3. rész)

Ajándékozz tárgyat, ajándékozz élményt! Első két részünk után újabb kreatív esküvői ajándékötletekkel rukkoltunk elő!

WeddingPresentIdeasTN (1)

11. Nászutas ajándékutalvány

Az ajándékutalványok általában nem tartoznak a legkreatívabb ajándékok közé. Legtöbbször akkor ajándékozunk ilyesmit, amikor kifogytunk az ötletekből. Ezt az ajándékos is lehet azonban kreatívabbá tenni. Ha például tudjuk, hogy hova utazik nászútra a pár, meglephetjük őket azzal, hogy „helyi” ajándékutalványt adunk nekik, legyen szó belépőről, étteremjegyről vagy ajándékutalványról egy helyi üzletbe.

12. Előfizetés virágra

Virágot kapni mindig öröm, hát, még ha heti rendszerességgel kapjuk! Az ifjú pár új otthonához számos ajándékkal járulhatunk hozzá, de kevés egyedibb van köztük annál, mintha hetente küldünk virágot nekik. Ez persze ma már sokkal egyszerűbben kivitelezhető: elég, ha csak előfizetünk nekik egy virágszolgáltatónál, ahonnan hetente kapnak dekoratív csokrokat, hogy mindig friss virág illatozzon az asztalukon.

13. Kézműves foglalkozás

A kézműves forradalom már évek óta tart, és azon túl, hogy számos helyen ehetünk már kézműves hamburgert, ihatunk kézműves sört és vásárolhatunk kézműves termékeket otthonunkba, egyre több olyan lehetőséget találunk, ahol mi magunk is kipróbálhatjuk magunkat egyedi tárgyak készítésében. Vállalkozóbb és barkácsolós párokat meglephetünk kézműves táskákat, kerámiákat vagy fatárgyakat készítő workshopjeggyel, ahol a közös élmény mellett saját otthonukba készíthetnek egyedi emléktárgyakat.

14. Stílustanácsadás

A külsejükre sokat adó párok nagyszerű ajándéka lehet az, ha megajándékozzuk őket egy stílustanácsadásra jogosító jeggyel. Itt nem csak öltözködési vagy hajformázási tanácsadások közül választhatunk, hanem akár olyan egyediek közül is, mint a saját illat vagy színpaletta megtalálásában segítő beszélgetések.

15. Főzőtanfolyam

Egy pár életében rendkívül fontos, hogy egyikük – de a konfliktusok elkerülése érdekében: inkább mindkettejük – tudjon jól főzni. A közös főzni tanulás remek élmény tud lenni, és rendkívül fontos alapja egy jó kapcsolatnak.


Kövesd Facebook-oldalunkat is, hogy nem maradj le semmiről! – Visegrádi Esküvő

Scroll to top