15 tipp esküvői ajándékötletekre (2. rész)

Tányérkészletek, konyhai kütyük, bőröndök – az ajándékok, amelyekkel nem lehet hibázni az esküvőn.
A hasznos tárgyi ajándékok után újabb összeállításunk következik.

wedding-bg-crop

Ajándékozz élményt! Ez a szlogen már egy jó ideje széles körben ismert, és nem véletlenül: a jól választott tárgyi ajándékoknak mindenki örül, mégis van valami kreatívabb abban, ha szeretteinket (jelen esetben az esküvői párt) egy maradandó élménnyel ajándékozzuk meg. Az egészben az a legjobb, hogy ezekben az ajándékul kapott élményekben akár mi is részt vehetünk az ajándékozottakkal. Lássuk is a mai tippjeinket:

6. Koncertjegy vagy fesztiválbelépő

A zenerajongók álomajándéka lehet egy koncertjegy a kedvenc bandájuk vagy előadójuk koncertjére, legyen szó akár külföldi helyszínről, akár egy itthoni koncertről hazai vagy külföldi előadótól. A fesztiválok szerelmeseit pedig egy Sziget- Orfű- vagy más fesztiválbelépővel is meglephetjük, a siker garantált.

7. Jóga- vagy fitnessbérlet

Ez az ajándék a sportoló párok kedvence lehet. Mivel a sportbérlet akár rosszul is elsülhet, figyeljünk arra, hogy csak olyanoknak ajándékozzuk, akik már régóta sportolnak, vagy régóta beszélnek róla, hogy elkezdenének edző- vagy jógaterembe járni. Számukra azonban egy féléves vagy éves bérlet maga a telitalálat.

8. Borestek

Ha van elegáns közös program egy pár számára, az a borestek látogatása. A fővárosban számos ilyen estre kaphatunk jegyeket, de ha egy lépéssel tovább mennénk, akkor akár közvetlenül egy borászattal is egyeztethetünk kóstolót. Gurmand pároknak kötelező!

9. Táncoktatás

Egy újdonsült pár kapcsolatának izgalmas része tud lenni, ha valami igazán közös hobbit alakítanak ki. És a közös táncnál aligha akad ennél jobb ebben a kategóriában. Járjunk utána a pár zenei ízlésének, és bizonyosodjunk meg, hogy nyitottak-e ilyesmire (ez elsősorban a vőlegénynél szokott kérdés lenni), és ha igen, akkor irány a táncparkett!

10. Színházbérlet

Ezzel az ajándékkal a művészetek szerelmeseit is lefedtük. A színházrajongók tökéletes ajándéka nem más, mint páros bérlet a kedvenc színházaik előadásaira. Ha akarjuk, akár mi is elkísérhetjük őket.

 


Kövess minket a Facebookon is! – Visegrádi Esküvő

Scroll to top