Szerelmes tippek a tél depresszió ellen (2.)

Bár tényleg ez az időszak minden év legkiábrándítóbb periódusa, azért ne feledjétek, hogy sosem sikerült még egy hónapnál tovább húznia a januárnak…

eskuvo_eskuvoi-tippek

Társas a mindennapokban

Manapság igazi reneszánszát éli a társasjáték! Ha bementek egy játékboltba, tucatszámra válogathattok a jobbnál jobb variációk között, melyek közül jó néhány kifejezetten pároknak készülő, kétszemélyes társas. Tökéletes módszer a szürke esték színesítésére.

Fedezzétek fel a környéket!

Talán elsőre nem hangzik valami kecsegtetően, mégis kimondottan jól tud esni, ha a szürke idő ellenére időnként beiktattok egy-egy sétát, felfedezőutat otthonotok környékén. Egész biztos, hogy még van felfedezni való arrafelé is, ahol azt gondolnátok, hogy már mindent ismertek.

Egy kis wellness

Határozzatok meg egy dátumot valamikor a hónap vége felé és menjetek el lazítani néhány napra. Talán belefér még egy betegszabadság is… Bakony? Dunakanyar? Mátra? Döntsetek, ahogy tetszik. Nagy előny, hogy ennél messzebb nem is lehetnénk az idénytől, így bőséges az akciós wellness hétvégék kínálata és túlontúl rettentő tömeggel sem kell számolnotok.

 

Scroll to top