Passzol majd a helyszín a megálmodott stílushoz?

Fontos kérdés. Ha már vannak konkrétumok a stílus tekintetében, akkor a kivitelezési lehetőségeket nézzétek át a tervezett helyszínen mindenképpen.


Csak gyorsan egy helyi példával élve: Visegrádon a Renaissance Étterem reneszánsz miliője rengeteg opciót lehetővé tesz a stílusirányzatok kapcsán, már csak annak tükrében is, hogy van egy igen méretes, Dunára néző terasza, valamint egy félig nyitott, „lovagterme”. Ott tehát szabadjára engedheted a fantáziádat. Azonban egy átlagosabb étteremben azért lehetnek korlátok. Persze ez sem feltétlenül igaz, hiszen egy alapvetően kevéssé jellegzetes, letisztult helyszín a maga alakíthatóságával remek alapja lehet bármilyen stílusirányzatnak.

Arra minden esetre hangsúlyt kell fektetni, hogy a paritások rendben legyenek, s ne akkor álljatok elő a stílus adta követelmények kérdséseivel, amikor már lefoglaltátok a helyszínt. Nem minden esküvői helyszín szereti ugyanis a komolyabb átalakításokat, átrendezéseket, vagy éppen spíciális világítái megoldásokat. Ha valami nagy durranásra készültök, már az első pillanatoktól fogva egyeztessetek a kiszemelt helyszínekkel, hogy legyen mód a tökéletes opció kiválasztására.

Scroll to top