Ötletek a lánybúcsúhoz

Tökéletes és különleges lánybúcsút szervezni nagy kihívás, de nem lehetetlen. Adunk néhány ötletet!

lánybúcsú

Ha megkapod azt a megtiszteltetést, hogy megszervezheted a lánybúcsút, akkor valószínűleg elég jól ismered a menyasszonyt ahhoz, hogy tudd, milyen búcsúztatóra vágyik. Ha azonban mégis úgy érzed, segítségre van szükséged egy eredeti és felejthetetlen lánybúcsú megszervezéséhez, akkor jó helyen jársz. Összeszedtünk ugyanis néhány fontos tudnivalót és tippet annak érdekében, hogy fergeteges legyen az este!

Meglepetés

Már korábban írtunk arról, hogy a leánybúcsúknak a legénybúcsúkhoz hasonlóan igen nagy múltja van. Természetesen a cél mit sem változott: A menyasszony jelképesen elköszönt a barátnőitől, női rokonaitól, valamint összességében a hajadon életétől. Persze ma már a házasság utáni élet jóval szabadabb, mint annak idején, de azért manapság sem árt megadni a módját egy utolsó közös mulatozásnak. Mindenekelőtt fontos, hogy az arának semmit sem szabad tudnia a „merényletekről”, amelyek ellene készülnek. Mivel pedig – többek között éppen ezért – nagy lesz az izgalom a buli elején, így érdemes valamelyik barátnő lakásán kezdeni az estét, valamint, ha a menyasszony visszafogottabb természet, úgy az esetleges zavarba ejtő játékokat is ott lebonyolítani.

Ésszel, de szabadon

A lánybúcsú egyik kulcspontja, hogy felmérjétek, az újdonsült ara készen áll-e a házasságra, vagyis megannyi vicces kis kérdést lehet feltenni neki, így felmérni a tudását a rántás és habarás közti különbség rejtelmeiről, a vőlegény kedvenc ételéről, valamint természetesen lehetnek pikánsabb kérdések is. Javasolt apró, vicces ajándékokkal jutalmazni a jó válaszokat. Amennyiben külső helyszínen folytatjátok az este további részét, úgy érdemes megkülönböztető jelzést adni a menyasszonynak, így nyuszifület vagy humoros feliratokkal ellátott pólót. Ha esetleg szeretnétek kicsit nagyobb felhajtást a partinak, úgy a lánybúcsú szervezését profikra is lehet bízni, akik komplett csomagokat ajánlanak, amely tartalmazza a programokat, italokat, valamint a helyszínek közti utaztatást is.

Scroll to top