Néhány durva esküvői baki…

Attól, hogy a Ti gyönyörűséges visegrádi esküvőtöket már tökéletesen megálmodtátok, még könnyedén elképzelhető, hogy csúsznak majd kisebb nagyobb bakik a ceremónia, vagy a lagzi legszebb pillanatiba. Megijedtél? Felesleges! Csak néhány igazán vicces, megtörtént esetről lesz szó.

make-your-guests-laugh-with-these-funny-wedding-readings-albertpalmerphotography.com_

Mindez nem nálunk történt meg, úgyhogy amiatt sem kell aggodalmaskodnod, hogy esetleg a királyok átka ülne Visegrádon, ha esküvőre kerül a sor.

Egy alkalommal már minden a legnagyobb rendben volt a közelgő esküvői vacsora és buli helyszínén, a fiatal pár gyönyörűen egybekelt, a zenekar felpakolt a pódiumra, a násznép és a hatalmas vacsora megérkezett, azonban a menyasszony nagybátyja nyomtalanul eltűnt. Mindenki őt kereste hajnalig, már majdnemhogy a rendőrség is, amikor 4 óra felé a pirkadatban egyszer csak meglepően nyugodt arckifejezéssel előkerült az egyik bokorból…

Olyan esetre is volt már példa, amikor az anyakönyvvezető aludt el belül, bár ez kívül nem volt egyértelmű. Csak akkor derült ki, hogy gond van, amikor rádöbbent, hogy rossz helyre kerültek az aláírások és a vőlegény tanúja vette feleségül a menyasszonyt, melyhez a férjjelölt adta tanúsító autogramját. Szerencsére javítható volt a baki.

Persze van, hogy a zenével akad egy kis malőr (mondjuk nálunk nem valószínű, mert Milán kollégánk, a kiváló felszolgáló bármikor eldobja a tálcát és eljátszik bármit egy gitáron ha gond lenne). Így volt ez, amikor a nászinduló helyett a jócskán beborozott kántor, vagy az annak szerepét betölteni szándékozó álkántor a nászinduló helyett egy Deep Purple-féle Hammond szólóba kezdett. Gyorsan leállították, s bár sokan szeretik Jon Lord muzsikáját (én is), azért kollektíve fellélegzett a házasságkötő terem, amikor végre megszólalt a klasszikus zenemű a közben végig röhögését visszafojtogató zenész játéka nyomán.

A helyzet az, hogy ilyesmi ellen nem nagyon létezik megoldás, hiszen meglepetések bármikor érhetnek bennünket. Bár egyetlen gyógyír azért mégiscsak akad. Ez pedig nem más, mint a humorérzék.

Scroll to top