Miért ne izguljatok a részletek miatt az esküvő előestéjén?

Ennél rettenetesebb címet aligha olvashatna az ifjú pár a hajrában. Mi is csak ennyivel szeretnénk borzolni az idegeket. Nyugtató sorok következnek.

esküvő_pohártörés_esküvő szervezés

Az utolsó pillanatok az élet valamennyi területén kicsapják a biztosítékot az embernél, főleg, ha valami igazán fontos dologról van szó. Mondjuk egy esküvőről. Na, ha valami, akkor az lényeges. Hollywoodban persze nem annyira, de a legtöbben azért mégsem arrafelé élünk.

Megvan minden? Díszek, névkártyák, köszönőajándékok, sminkes telefonszáma, és a többi.
Persze, hogy találni hiányzó elemet, ha alaposabban rápattanunk a témára. Ezért inkább nem is érdemes az utolsó utáni pillanatokban idegrohamot kapni. Egy héttel előtte még célszerű.Két nappal korábban már maximálisan felesleges. Úgyis minden rendben lesz. Nem hiszed?

Akkor üljetek le, hagyjátok abba végleg egymás citálását arra nézvést, hogy ki mennyit csinált meg mindabból, ami a feladatai között szerepelt az esküvőszervezés nagy és megmásíthatatlan listáján, csókolózzatok egy igazán nagyot és nyissatok ki egy palack bort. Fehéret, ha lehet. Legyen mondjuk Szent György-hegyi. Hamvas Béla nem javasolja ilyen alkalmakra? Nem baj. Szerinte úgyis a zöldpaprika a legjobb borkorcsolya.

Nyugalom, harmónia, összehangolódás. Vissza a nagy szerelembe. Mostantól szervezkedhetnek a szülők, a barátok, bárki, akárki, mindenki. Nektek most már ott van Buddha nyugalma tálcán. Kérdés, hogy akarjátok-e. Mármint a megnyugvást és a teljes egymásra hangolódást. Mert lesz még feladatotok az esküvőn.
A nagy nap estélyét igazán őszinte boldogságban eltölteni ugyanis feladat.
Méghozzá a legcsodálatosabbak közül való.


Legyél Te is Visegrád-fan – Kövess bennünket a Facebookon!

Scroll to top