Miért baj, ha sokan fotóznak egy esküvőn?

Nem azzal van gond, hogy fotóznak, hanem azzal, hogy ez látszik rajtuk. Méghozzá nagyon.

visegradi_eskuvő_fotós

Amiképpen ők maguk is állandóan ott vannak minden képen. Ez az egész valamiféle különös akcióművészeti happeningnek még elmegy, de ez esetben sajnos nem érdemes minőségi fotókat várni a helyszínen dolgozó profiktól sem, hiszen minden képen, főleg az olyan pillanatokban, amelyek mindenki számára jól értelmezhetően fontos momentumai az esküvőnek, bizony ott lesz egy tucat zakós-kosztümös alak, aki kezében a telefonnal szerencsétlenkedik.

Mit tehetünk, hogy dolgozni tudjon az esküvői fotós?

Egyszerű: meg kell méni midenkit már jó előre, hogy legyen szíves, ne fotózzon. Magyarázatot nem igen kell fűzni mindehhez, hiszen ez a Ti esküvőtök, így olyan szabályokat hoztok, amilyeneket szeretnétek. Így is lesz persze, aki nem érti, nem hallott róla, nem akarja abbahagyni, stb., de garantált, hogy nem lesz olyan nagy a probléma, mint alapvetően volna. (Az okostelefonok világában sokan már észre sem veszik, hogy már megint fényképeztek egyet.)
Így talán a képek nagy részébe nem lóg majd bele egyetlen fényképezgető nagybácsi sem, ami azért jó pontnak számít, amikor hetekkel később nézegetitek az esküvőn készült képeket…
Scroll to top