Köszönjük!

Harminc év bizony nem kevés. Emberéletben komoly felnőttkor. Mi, itt a Visegrádi Esküvőnél immár több mint harminc éve szervezünk Nektek esküvőket, s ez idő alatt rengeteg csodálatos és feledhetetlen élménnyel gazdagodtunk.

eskuvo-main

Harminc év alatt ezernyi pár esküvőjén segédkeztünk már, biztosítottuk a helyszínt, ajánlottunk az ízlésüknek megfelelő zenészt, fotóst, segítettünk megtalálni a legjobb szállodát, a legjobb éttermet, segédkeztünk a dekoráció elkészítésében, tanácsot adtunk a menüvel kapcsolatban… Minden egyes esküvő egy új élmény, kedves emlék. Jól esik visszaemlékezni ezekre az estékre. Jó érzés felidézni a fiatal párok boldogságtól sugárzó arcát, ahogy közös életük kezdetén egymásra tekintenek. Jó érzés jelen lenni a pillanatban, meggyújtani a lakodalmi asztalon a tiszteletükre állított gyertyát.

Harminc év sok idő, rengeteg tapasztalat. Ez alatt olyan csodálatos helyszínekre is szerveztünk menyegzőket, mint a Királyi Palota vagy a Salamon-torony. Voltak szolid esküvők a Duna-parton, királyi lakodalmak a Fellegvárban. Volt részünk reneszánsz és lovagi esküvőben. Ez alatt, miközben a Ti esküvőitek szervezésében segédkeztünk, rengeteg nagyszerű embert ismertünk meg, elsőrangú szolgáltatókat, zenészeket, étterem- és szálloda tulajdonosokat, esküvőszervezőket. Ezeknek a kapcsolatoknak köszönhetően jutott el hozzánk az a tudás és tapasztalat, amivel Nektek a tökéletes esküvő megszervezésében segíthetünk.

Harminc év hosszú idő. Azok, akik a kezdetnél velünk voltak, hamarosan talán már a gyermekeik esküvőjére jönnek vissza hozzánk, vagy az ezüstlakodalmukat ünneplik nálunk. Köszönjük a bizalmatokat. Sok boldogságot és örökké tartó igeneket kívánunk Nektek! 


Esküvői sztorik és tippek a Facebookon is.

Scroll to top