Itt a tavasz! Soha jobb pillanat egy igazi virágba borulós jegyes fotózásra!

Április elejére szép lassan virágba borult minden! A jegyes fotózás talán legtökéletesebb pillanatai ezek, tehát érdemes sietni!


cherry-blossoms-900x600

„Tavasszal minden virágba borul”, ahogyan a réges-régi, középkori latin dal is tartja. És valóban. Márciusban még csak egy-egy fa, egy-egy virág bontogatja a virágait, áprilisra azonban teljes erjével éled újjá a természet a hosszú tél után. Szinte természetszerűleg ott harsog a fák között, a patakok kanyarulataiban, a tisztásokon Vivaldi világra szóló tétele.

A jegyes fotók elkészítése kapcsán az sem baj, ha még relatíve messze van az esküvő időpontja, hiszen már jegyben jártok és a nagy nap időpontját is kitűztétek. Már csak egy jó fotósra és egy szabad, verőfényes, szabad délutánra van szükség. És persze a helyszín kiválasztására.

Jegyes fotózás – Közelebb, mint hinnéd

A hangsúly a virágzó fákon van tehát, ez pedig azt jelenti, hogy akár a saját kerted is tökéletes helyszín lehet, esetleg a legközelebb eső kis park, vagy erőszéli szakasz.

A fővárosban élők számára a legcélszerűbb helyszínek a jól ismert fás övezetek mellett (Városliget, Városmajor, stb.) azok a kevésbé ismert arborétumok és szabadtéri növénygyűjtemények lehetnek, melyek a belváros szívében élők számára is hozzáférhetőek és hihetetlenül gazdag teret adnak a fotózáshoz.

A Pinterest, vagy az Instagram pedig tele van jobbnál jobb beállítási tippekkel, ötletekkel, variációs lehetőségekből nincs hiány.

A leendő ifjú pár adott, fotóst gyorsan kerítsetek, akár a föld alól is, és tényleg siessetek, hiszen nemsokára átveszi az uralmat a zöld szín a természet felett, rohanunk a nyárba, ez a virágzás rövid ideig tartó kis ajándéka Földünknek.

 

 

 

Scroll to top